reklama

Ciąża po 40

Hej,
U nas noc w miare ok, o 5 dalam Inbuprofen bo Mia miala 38,6. Bylismy u dr, wszyscy bo Patryk tez juz kaszle jak pies. NIC nikomu nie jest, zaczerwienione lekko gardla, znowu wirus ktory non stop krazy, nie przejmowac sie, wychodzic na swieze powietrze i zyc normalnie ;-))
No to stworzymy dzis syrop cebulowy i bedziemy zyc normalnie ;-)

Majuska Packa cudniasta! :-)

Katrina u nas wieje strasznie, 8 st i slonce ale podejrzewam, ze dojdzie to COS od Was... Tez nienawidze tej niepewnej pogody!

Aniu jeszcze 2 tyg i bedziesz 'szopingowac' ;-)) A tak serio to pewnie fajna podnieta takie nowe zycie ;-)

misiu zjedzcie Danonki i spokoj a przynajmniej sprobowalas i wiesz czym to pachnie ;-)

Mamuski macie fajne, ciekawe i w ogole naj ;-) Ja tam swoja lubie choc nadgorliwa jest i lubi 100 pytan zadawac, np klocimy sie z mm, ona zamiast przemilczec to pyta np o ostatnie uslyszane slowo zeby tylko sie dowiedziec o co kaman np. 'Jaki spacer'? ;-) Ostatnio podczas klotni z nia jej powiedzialam zeby nie pytala bo mnie to jeszcze bardziej wkurza (jak jestem po klotni z mm) i moze o to chodzi mm ze ona sie wtraca bo zadaje 100 pytan do...

Majuska przytulam..przykro mi z powodu braku mamy:( W Twoim Stylu nowym byl wlasnie artykul o stracie matki przez corke..ze to najwieksza strata w zyciu.

Dzis przylatuje maj frend :-)

reklama
Ollena moja matka wg jej lekarza pierwszego kontaktu a mego bliskiego znajomego ma po pierwsze przewlekłą depresje ale leków nie weźmie i JUŻ. Ma stany lekowe, karcerofobie i stąd wieczna pogoń za rakiem. A całą resztę masz na grupie :-D
m. pojechał zmienic opony, uzupełnić prowiant i leki a mnie kubula dał po tyłku że szok :-D on ma energii jak rudy102.
Katrina chyba Kuby tak mają - ja w żłobie uprzedziłam, że Kubie czasem się trafia kupiszon po każdym posiłku i to w dwóch ratach: zwiadowca a potem ... że sie zastanawiam jak taki Szprag może COŚ takiego wyprodukować. On miał tylko problem jak przez ktrótka chwilę jadł NAN. ale tam jest zwiększona zawartość żelaza.

Ostatnia edycja:
No zesz ci co nie chca raka to go maja a ci co go gonia na zlosc nie moga miec ;-)) zartuje oczywiscie, ale moze te leki jakos mamie przemycic np wciskajac jej, ze to antyrakowe ;)

Ollena żaden lekarz na to nie pójdzie to raz a dwa to moja matka czyta każdą ulotkę, ma leksykon leków i jakies szemrane ksiazki no i ziołolecznctwo rządzi. Tylko czemu co miesiąc zostawia w aptece ileś setek ?

Misia - widocznie nasze dzieci mają szybką przemianę materii. Zresztą jedzą sporo to i sporo trzeba oddać. Chyba jednak wolę jak robi w ratach niż tak, że pampers by tego nie pomieścił.

Ollena - na pewno jest wirus (nie tylko wiem to stąd, że pół szkoły Alinki było przed wolnym u lekarza), ale tez stąd, że wyskakują mi wtedy na dłoni swędzące krosteczki. Taka jakby opryszczka tylko nie na wardze tylko na wierzchniej stronie dłoni. Miałam toto niedawno, zeszło i ze 2 dni temu znowu wyskoczyło, a swędzi niemiłosiernie.

No Mia wlasnie zrobila tak, ze pampers nie pomiescil... chociaz to bardziej od tego, ze przy chorobie robi rzadsze i wyplywa..

Nie lubie wirusow! Jestem chora 3 raz w tym miessiacu :( tzn w pazdzierniku;)

Padam na twarz, dziecię wymyśliło sobie dziś być upierdliwą do granic mojej wytrzymałości. Przy czym upierdliwość owa wyrażała się leżeniem na dywanie połączonym z turlaniem i próbowaniem siły swego głosu, a brak zainteresowania z mojej strony wywoływał wrzask niezadowolenia. W końcu zasnęła.... wreszcie :-) niech śpi spokojnie do rana z karmieniem w tzw międzyczasie. Odpocznę nieco :-D
Zrobiłam kosmiczną awanturę w biurze taksówkowym. Kurs na lotnisko było ustalony za kwotę 80 zł, pan kierowca skasował Roberta 105 zł. Ten mi pisze wściekły jak nie wiem co bo więcej złotówek przy sobie nie posiadał a zamierzał cos tam nabyc jeszcze na lotnisku. W związku z tym sięgnęłam po telefon i sprawę chciałam wyjaśnić. Winny okazał się być dyspozytor, który kierowcy nie przekazał że ustalono kwotę do zapłaty więc on skasował jak mu licznik wybił. Oferowano mi kurs dla Roberta z lotniska jak będzie wracał i pana nieco zatkało, gdy powiedziałam że mąż już nie będzie korzystał z usług taksówek bo zwyczajnie nie wraca. Stanęło na tym, że ja mam taksówkę za 55 zł gdy będę leciała :-) , co mnie cieszy niezwykle bo na lotnisko mamy kawał drogi, taryfa nocna a nie chcę płaczliwych scen pożegnań z rodziną w miejscu publicznym.

Cześć Kochane :)

Dzień szybko minął. Byliśmy an Cmentarzu i an spacerku. Byliśmy tez u kolegi w firmie tzw Agencji Interaktywnej i zrobiłam kilka zdjęć Julce . Pochwalę się .wybaczcie.

reklama
Zoyka wybaczamy :-D
mnie najbardziej zdj 2 się podoba :-) A Jula jest fotogeniczna i to baaaardzo. Boże zostanie twarzą jakigoś słodkiego słoiczka ... na widok takich dzieci od razu uśmiecha się człekowi pysiek wic towar sam by wskakiwął do koszyczka :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry