reklama

Ciąża po 40

Ollena nie porównuj :no:.Anka Ci ostatnio napisała ,że te dwa kraje USA i PL to jak ogień i woda.Tam są ogromne pieniądze tu raczej życie z dnia na dzień lub nędza.A opieka za marne grosze woli się trzymać z dala od pijanego ,agresywnego towarzystwa więc pisze ,że ten groszowy zasiłek się należy nie wchodząc za nadto w szczegóły .Ja też ubolewam ,że tak się dzieje:tak:

reklama
Jestem już po wizycie. Serduszko pika i wszystko w porządku. Trochę mnie to uspokoiło. Następna wizyta za cztery tygodnie.

Majuska masz racje. Tez się nieraz zachwycalam, a później okazywało się zupełnie inaczej jak przekonałam się na własnej skórze.

Ostatnia edycja:
Majuska - nie dość ,ze dwa krany to jeszcze ruch lewostronny mają :szok:

Dorcia - to super :)

Tak mnie głowa dzisiaj boli,ze mam wrażenie ,ze jakbym tak się wwierciła i wyciągnęła zn jednego miejsca nerw to by przeszło. Albo gdybym się wwierciła w skroń to by ból uszedł.

No co z tym kłaczkiem ?

Majuska - no jak to jak zrobić letnią??? Wsadzasz ręce pod wrzątek, parzysz się, a potem do zimnej i masz w sumie letnią... a tak serio to jest to wkur... jące, tak samo jak zapalanie światła na sznurek. Wchodzisz do kibelka i szukasz sznurka... zanim go znajdziesz masz już mokro! Żart, ale to tez niezbyt mądre jest. A powiedz mi jak umyć wannę jak masz tylko te dwa kraniki? Na prawdę "mądrzy" ludzie takie ciekawe rzeczy wymyślają.

Zoyka - Julka na wszystkich zdjęciach wygląda bardzo fajnie, jest po prostu naturalna.

Nie, nie Katrina , ja Ci nie powiem jak wymyć wannę w UK, nic z tego :-D:-D:-D no tak Zoyka, zapomniałam, że ten ruch lewostronny jest:-D:-D:-D..to jak inna planeta:-D:-D:-D....dobra , już nie żartujmy bo nas Anka D opierdzieli:szok::-D

Kłaczek mnie wkurza, mam nadzieje, że się odezwie lada dzień, na prawdę zaczynam się martwić, ona raczej nie miewa takich "wstrętów " do BB, zresztą dzień, dwa rozumiem, ale tyle czasu:no:

reklama
Witam jestem znajoma Klaczka, padl jej komputer i dlatego jest nieobecna.
Jesli chodzi o krany to w Uk trafiaja sie tez takie jak w Pl, ale standardowo montuja te oddzielne, mozna jednak nabyc taki ktory 'miesza' wode.:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry