katrina115
Potrójna Mama
Zoyka, Majuska - sa tez baterie nad wannę z prysznicem, ale tańsze jest założenie dwóch kraników i my tak nad wanną mamy. Kupiłam taką nakładkę (dwa gumowe "cycki" na kraniki z wężem i słuchawką pseudo prysznicową). Postaram sie jutro znaleźć na necie i wam wkleję linka jak toto wygląda.
W kuchni na ogół sa baterie mieszalnikowe. Moja jest OK, poza tym ja sobie z Polski zabrałam tu tzw. perlator i mogę sobie nim kręcić po całym zlewie. Ale u mojego Bossa w kuchni jest tez bateria mieszalnikowa, ale taka do d... niby droga, a szajs. W praktyce wygląda to tak, że w środku strumienia leci b. gorąca woda, na zewnątrz strumienia zimna. Niby ciepła, ale dziwnie parzy.
A co do baterii nad wannę z Pl - przywiozłam sobie kiedyś, ale rozstaw kranów jest inny niestety i nie pasowała. A nie bede tutaj kupować, bo sa bardzo drogie, a my w sumie rzadko z wanny korzystamy, a pod prysznicem baterie sa w porządku.
http://www.argos.ie/webapp/wcs/stor...551&langId=111&searchTerms=8336161&authToken=
W kuchni na ogół sa baterie mieszalnikowe. Moja jest OK, poza tym ja sobie z Polski zabrałam tu tzw. perlator i mogę sobie nim kręcić po całym zlewie. Ale u mojego Bossa w kuchni jest tez bateria mieszalnikowa, ale taka do d... niby droga, a szajs. W praktyce wygląda to tak, że w środku strumienia leci b. gorąca woda, na zewnątrz strumienia zimna. Niby ciepła, ale dziwnie parzy.
A co do baterii nad wannę z Pl - przywiozłam sobie kiedyś, ale rozstaw kranów jest inny niestety i nie pasowała. A nie bede tutaj kupować, bo sa bardzo drogie, a my w sumie rzadko z wanny korzystamy, a pod prysznicem baterie sa w porządku.
http://www.argos.ie/webapp/wcs/stor...551&langId=111&searchTerms=8336161&authToken=
Ostatnia edycja:

.
.Angielska armatura to jakaś rura płetwonurka chyba
.Zoyka Julcia jest dość duża może koszykarką nie ma zamiaru być,a jedynie modelką.Co do smaku słodkiego to moje dziecię je pół obiadku w formie obiadku potem jest lament i by resztę zjadła musi mieć to pomieszane z deserkiem.Ostatni zestaw obiadowy miał następujące składniki:Łosoś z cukinią i ziemniakami + deserek marchew z jabłkiem(jako ,że zostało go zbyt mało po dniu poprzednim domiksowałam banan + śliwka).M stwierdził ,że nasze dziecię lubi bogactwo smaków.No i tym podobne obiadki zjada
.Zoyka może jakieś serki homo .Jajko,jakaś bułeczka Julcia już duża dziewuszka i może chce coraz doroślej się odżywiać