reklama

Ciąża po 40

Katrina, mam takie samo urzadzenie - u nas nie dziala.
Zoyka, kiedy ja nie umiem po grupie zamknietej sie poruszac... Przyjecie zaproszenia byloby czysto formalne bo i tak tam nie wejde - nie umiem.
Zwykly grysik gotuje - nie jest slodki.

Kurcze, lap rzecz nabyta, ale potrzebny mi sprawny. :)

reklama
Kłaczku - u nas na szczęście to cudo działa. A już dość miałam spłukiwania wanny po umyciu np. kubeczkiem do mycia zębów.

Ollena - no to w mojej łazience jest, to mam takie cóś.

Aniu - najłatwiej jest sprawdzić ząbek, delikatnie stukając łyżeczką po dziąsełku. Dziecko chętnie dziobka rozdziawia, bo łyżeczka jest chłodna.

Zoyka - sprawdź w sklepie czy nie ma kaszki manny błyskawicznej, ją można wsypywać na gorące mleko, to robiłabyś Julce jej mleko, tylko dużo cieplejsze, wsypałabyś kaszkę i poczekałabyś, aż ostygnie, kaszka wtedy napęcznieje i gotowe do jedzenia.

kłaczku - Grupa jest po to abyśmy mogły pogadać i sprawach osobistych i wrzucić prywatne zdjęcia bo tutaj jednak podczytują i nigdy nie wiadomo kto.

Poruszanie sie po GZ jest proste.

Wchodzi w trzecią zakładkę od lewej a reszta jest już banalna. Piszesz jak na forum. Dasz rade :)

katrina - kupuję kaszki błyskawiczne, które dodaje się do wody.

o tę http://www.bobovita.pl/nasze_produkty/produkty_wg_kategorii/kaszki/KASZKA/213

jest przesłodzona jak dla mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katrina ale wlasnie problem polega na tym, że zmija dzioba rozdziawia i od razu żre wszystko co ma w zasiegu dziąseł. Pukanie jest lekko niewykonalne :-D dostaje szczękościsku i mamle obiekt z uwielbieniem w oczach :)))
Kłaczek przyjmij zaproszenie, bo nas tam jest 13 a to feralna liczba. Zaokrąglisz do 14 i będzie szczęśliwie :-D

właśnie czytałam rozdział " dziewiąty miesiąc" Pierwszy rok życia dziecka. Zaczęłam czytać Jarkowi o tym, ze w 9 i 10 miesiącu dziecku zmieniają sie upodobania żywieniowe i przestaje lubić mleko i moze być tak ze chce jeść tylko jeden rodzaj posiłku np kaszkę albo banany. Trzeba pozwolić.
J mówi nie czytaj mi.
ja: ale to jest tez wiedza która przyda się Tobie
J: wiem, ale znając ciebie i tak mi o tym potem opowiesz trzy razy

reklama
Dzień dobry niedzielnie:))
Wyspane na maxa witamy:))) pies wypuszczony i teraz każda z nas zajmuje się tym co lubi... Wandzia aktualnie obżera muchę a ja piję kawkę poranną :-D
Katrina wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji 5 miesiąca:-D, ale czas leci..... aż strach pomysleć jak nabierze tempa gdy dzieci będa starsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry