reklama

Ciąża po 40

O, kurcze... Karol od dawna wciaga po 260ml zageszczonego mleka, a bywalo juz ze wyglodzone dziecko wciagnelo mi wieczorem 2 pelne butelki i dopiero poszlo spac. Teraz je wieczorem kolacje, po czym "na spiocha" dobijam go flaszka bo inaczej budzil sie glodny w nocy.

Nie pamietam kiedy jest Guy Fawkes Night, a to jakos teraz chyba - od dwoch dni "biedota" z George St. napier...a wieczorami sztuczne ognie. "Biedota" z gatunku dziecko byle jak ubrane, ale mamusia wydziarana po calosci.

reklama
Hej.

Jestem.

Kłaczek no dobrze Cię wreszcie widzieć. Szybko z tymi zębami poszło Karolowi. U Julki na razie nic nowego nie idzie.

Olena - 200 ml jeść powinna. Tak wynika ze schematu na którym się wzoruję.

Teraz znowu nie chciała mleka. Dodałam do mleka kaszkę zboczowa i łyżeczką zjadła wszystko.
Kurczę , musi pic mleko. Nie mogę jej napychać 3 razy dziennie kaszkami.

Misia
Co do całodziennego pobytu Jarka z Julką. Rano ją nakarmiłam. Po 9 pojechałam do Koszalina. J przysyłał smsa żebym kupiła śmietanę bo zrobił pomidorówkę. O 16 dzwoniłam to byli na spacerku, potem dał obiadek no i kazałam dać deserek. Wróciłam po 18 .
J stwierdził,że on moze z Julka zostawać. Była grzeczna i nie marudkowała. Bawili sie w puszczanie bączka i misiami. On leżał na dywanie a ona się przez niego przewalała.
Powiedziałam ze nawet gdyby dala mu w kość to i tak by nie nie przyznał. Uśmiechnął się na te słowa i dodał "no tak" ;-)

Katrina..he, he, patrze w tego linka i se myślę, cóż ona mi tu za stetoskp wkleja, do czego to ??:-D:-D

Kłaczku no ufffff, to fakt takie gówniane awarie potrafią wqrwić człowieka:-)

No i jak Zoyka...żyje Jaro, czy letko posiwiał ?:-D No ale z drugiej strony jak znam życie to pewnie JUla była idealna. Może nie ma apetytu bo ząbki się jakieś wykluwają, może to przejściowe, nie kłopocz się, nic jej nie będzie. Paćka dziś szamała ze mną sos grzybowy z torebki i jej bardzo dobrze wchodził :-D Jak szkolenie??

A ja dziś w pracy znowu, gabinet w soboty do 13, ale wiecie jak to jest, za 10 trzynasta wchodzi do poczekalni 4 pacjentów....wróciłam prawie o 15, lekko zmęczona, ale jutro wolne i idę dopiero w poniedziałek na popołudnie. We wtorek Paćka kończy roczek, zastanawiamy się jak to uczcić???

Na pewno byla idealna! Wiem po Karolu - Rajmund na nocnej zmianie, a maly rozrabia w srodku nocy godzinke, poltorej... Ciekawe ze kiedy Rajmund ma wolne lub dzienne zmiany, czyli kiedy jest w domu, maly calkiem niezle spi, ze prawie zawsze wali kupe kiedy taty nie ma w poblizu, a nie zdarza sie zeby zwalil kupala kiedy nie ma mnie pod reka, ze akcje typu tylko na rekach jakos nie dotycza taty... Oni maja jakis spisek zawiazany.
A lapa i tak musze po niedzieli dac na stol zeby go porzadnie przegrzebali bo ja z takim eschizem pracowac nie umiem - manie przesladowcza ma glupol w tym swoim twardzielku.

Majuska - ano, Julka była idealna, kochana i grzeczna. (czytaj wyżej). Poza tym Jarek nawet gdyby go Julka umęczyła nie przyznałby się. taki typ.

Zapytałam tylko dlaczego nie naprawił lodówki bo miał to zrobić dzisiaj. Powiedział,ze przy Julce się nie dało.
Zapytałam co robią pieluchy porozwalane po sypialni. Powiedział .hmm... no Julka mi na chwilę zniknęła a gdy wszedłem do sypialni to już wszystkie wyjęła ;-)

A co Packa robi jak Ty w pracy ?

Nowa firma OK. Wracam do ubezpieczeń :D

Macie sposoby na wrastający paznokieć ? No wrasta mi się chyba ale nie w bok a do dołu. Boli.

Katrina - śmieszny ten wężyk .Jakby do zraszania trawy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
katrina ale jaja to Ty tez masz taki kran? nie wiedzialam, ze w IE takie sa..

Zoyka nie patrz na schematy, Mia tez nie je wg schematu. Dawalam kaszke 4 razy na dobe (tzn 1-2 miarki do mleka), teraz daje kaszke tylko na noc bo zrobily jej sie za duze waleczki na nogach ;-))

Goraczka nie ustapila po czopku, musialam dodac po 2h Panadol, dopiero spadla. Czekam na jutrzejsza wysypke...ciekawe! z jakiegos powodu ta goraczka musi byc, dzis minela 3 doba.

katrina dobre :))))))))))

Zoyka, popołudniami i w soboty to przeważnie tatuśko jest, no i Kasie mam jeszcze do pomocy, bo zmieniła normalne liceum na zaoczne, gdyż pani od matematyki zniszczyla ja psychicznie ( nie byłam w stanie na nia wpłynąć, niech sie uczy zaocznie jak chce, nie planuje studiów, tylko chce wyjechać po maturze do UK;-)) szuka tez na razie pracy, więc jest w domu, od grudnia mam żłobek, zobaczymy, jakoś to będzie, do tej pory wszystko się dobrze układało to i nadal tak będzie;-)

Ollena jak nie wiedzialaś o kranach? Toż ja do umywalki plułam w Cork :-) Irlandczycy są tak samo pokopani:))) Co prawda moja wanna w IE miala prysznic do baterii i nie potrzebny był wąż strażacki :-D ale umywalka już byla dwukranowa...
Majuśka na pewno się ułozy wszystko po Twojej mysli i ogarniesz wstępny bałagan bez zamawiania wiedźmy :-D
Kłaczek dobrze, że juz jesteś :-D komputery rzecz nabyta i czasami się psują, ale będzie dobrze :))

Wandzi chyba przebiła się jedynka, ale sprawdzić nie mogę bo mnie żre bolesnie. Poczekam trochę, może urośnie i będzie ją widać albo jak mam omamy to nic nie będzie widać :-D

reklama
Mąż naprawil lodówkę. To był zatkany syfem wężyk od parownika podobno.

Majuska - aha :)

Olena ale ja nie dam Dzulii tyle kaszki bo bambaryła mi się zrobi.

Wypatrzyłyście jakąś dobra mannę ? Ta z Bobovity ma dobrą cenę ale jest taka słodka ze zemdlić moze. A potem się dziwie ze Jula mleka nie chce.
Jakie kaszki dajecie ?

Julka spróbowała ode mnie zupy pomidorowej. Smakowała jej.

Misia, MAjuska - co dajecie na śniadanka i kolacje swym dzieciom ?

kłaczek - przyjmij wreszcie zaproszenie na naszą Grupę zamkniętą !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry