reklama

Ciąża po 40

reklama
Ania - doczytałam Cię . Jak to Robert nie wraca ? Nie wrócicie już do PL ?

Zdjęcie nr 2 i 4 robił mój kolega super lustrzanka do zdjęć panoramicznych a zdjęcie nr 1 i 3 robiłam ja swoim Nikonem Coolpixem.

Ważne jest tło. Tam była biała ściana i jaśniutka kanapa dlatego tak fajnie to wyszło.

inne :

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kolega powinien być zrobić wiecej zdjec :)))
Zoyka my już nie wracamy, tzn oczywiscie będziemy przyjeżdżać ale nie pod ten adres, z którego dziś odjeżdżała taksówka, a poza tym raczej będziemy poruszać się samochodem niż samolotem ze względu na psa... Ewentualnie gdy sama będę lecieć do PL to wtedy taksówka albo mój Maciek. Ale do tego czasu minie kilka miesięcy a ja reklamację mam teraz :)

Kurdę Ania - ale decyzja. :szok: Byłam przekonana ze to rozwiązanie chwilowe aby się odkuć.A kredyt ? Domek za miastem ?
Wizyta u kolegi była spontaniczna bo akurat zadzwonił do mm ze już są w nowym biurze. To była szybka kawa. Wyjęłam tradycyjnie swój aparat a za chwile on wyjął swój i tak powstała mini sesja.

Czasami też się zastanawiam czy nie wyjechać. J cały czas o tym Londynie gada. On wiadomo- IT. A ja ? Lipa po prostu.

Drugi adres to domek na wsi, w koncu w UK ludzie pracy też mają urlopy :-D do czego wracać? do emerytury za 500 zł miesięcznie, do ciągłych podwyżek cen, starych samochodów bo nie stać Cię na nic więcej niż polonez? Zoyka... kredyt mozna spłacać zza granicy żeby miec tutaj czyste konto ale żyć się nie da.
Masz skończoną politechnikę, przypomnij sobie co potrafisz i znajdziesz pracę nie jako sprzątaczka, ale w zawodzie związanym z wykształceniem:) Tam nie bardzo liczy się papier, licza się umiejetnosci :)

Zoyka to się spiesz jak do Londynu chcesz bo ponoć oni już tam ni chcą nikogo bo już mają ludu za wiele ,a następne nowe państwa uni szykować chciały szturm .Mają ponoć zamknąć się na kolejnych emigrantów.Jula jak zawsze fajowa:-):tak::-D

Za dużo mają nierobów na zasiłkach, w tej chwili wycofują zasiłki dla niemalże wszystkich i na nowo rozpatrują wnioski. Wykończą emigrantów finansowo, bo jak komus się nie chce pracować tylko żeruje na państwie to będzie musiał wyjechać, inaczej padnie z głodu bez dachu nad głową. Kto chce pracować, płacić podatki, nie korzystać w nadmiarze z pomocy społecznej ten jest ceniony w UK.

Zoyka Julka cudna, najbardziej zdjecie w bialym mi sie widzi ale ja uwielbiam dzieci w bialym! :-))

Aniu
najwazniejsze w tym wszystkim jest to, ze do PL masz 3h i mozesz przyleciec na weekend. Ja np tesknie bardzo za NY ale co chwile odkladalam przylot do PL bo zawsze cos i niestety wiele rzeczy bardzo waznych w zyciu mnie ominelo. Tutaj bedac jestem nie az tak szczesliwa, ale trzyma mnie przy zyciu fakt, ze do PL moge latac nawet co miesiac na weekend albo i czesciej. Cokolwiek sie stanie, wsiadam i jestem w domu. A Wy macie w PL dom wiec jest do czego przyjezdzac:-)

Moje dziecko nadal goraczkuje i to nie lekko. Stawiam na 3-dniowke. To jest drugi dzien goraczki, jutro trzeci i powinna byc wysypka...pozyjemy, zobaczymy ale jesli to 3-dniowka to nic groznego tylko malensiaczek sie meczy biedny.

Upieklam muffiny, ostatnie sprzatanie i mm jedzie na lotnisko po moja Aldonke :-) Jutro pewnie mm gdzies ja wezmie bo ja z Mia w domu zostane, mam nadzieje ze wydobrzeje.

reklama
A wiecie co mnie wkurza w tym kraju maksymalnie? W PL oczywiscie.
Brat mojego meza mial sprawe w sadzie w USA. Wszyscy byli wielce wzburzeni, ze opieka spoleczna tam sie tak upierdliwia i w ogole prawie wchodzi w d.. wszystkim zwiazanym ze sprawa. A teraz mm przyznal mi racje jak mu powiedziala jaka to opieka spoleczna w PL jest boska... Kuzwa co chwile jakies martwe dzieci, przeoczenia, bo nie zauwazyli, bo prosili, ktos nie chcial i dali sobie spokoj, bo po co ruszac gowno jak smierdzi..
Rece opadaja! Gdybysmy mieli taka OPIEKE SPOLECZNA jak oni tam to bysmy inaczej chodzili, jak zegarki moze... ale u nas w kraju wszyscy mysla (zazwyczaj dobrze mysla!) ze moze mi sie upiecze..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry