Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zobaczymy jak dzisiaj będziesz pracowac ku chwale ojczyzny
Dotychczas sprawnie sie przemieszczal "raczkujac na zabe", czyli na lokciach i kolanach, ale z dupskiem w parterze, od dwoch dni "cwiczyl slonia", a wczoraj wykonal kilka przemarszow dostojnie na czworakach. Z tym ze jak mu sie spieszy to spuszcza tylek na ziemie i zasuwa czolgiem. Ja juz za nim nie nadazam - tu zaczyna wstawac, zbiera sie do chodzenia, a tu rozwija raczkowanie... No, wazne ze umie, czyli zda do 2 czy 3 klasy.
.Zoyka owocnego wybierania zabaweczek.Sandy ja całą ciążę rutinoskorbin łykałam dzień w dzień po 2 tablety jak coś czułam ,że się zbliża zwiększałam dawkę do 4.Teraz z powodu braków finansowych łykam tylko te tablety ciążowo-karmieniowe.No ale przedtem na pampki,mleczka i słoiczki wydać nie musiałam no i zdrowa byłam ,a teraz też niestety coś na kształt grypy mnie nęka.Jak tylko M dostanie wypłatę kupię rutinoskorbin i choćby po 1 dziennie zacznę brać
A juz jak mi Clexane zapodali, to w ogole smieszne by bylo tu zastrzyki z heparyny, a tu rutozyd dopyszcznie.
Mysle ze sie dowiem ze za stara i za gruba albo cos w tym guscie po prostu, jakos nie oczekuje wnikliwych badan. Ale zamierzam byc swinia i powiedziec ze zamierzamy dalej probowac i ze oszczedzilby sobie sporo kosztow, gdyby jednak w mojej pierwszej tu ciazy (a drugiej straconej) zgodzili sie wykonac wczesny scan, ktory pewnie kosztuje mniej niz dwukrotna hospitalizacja pacjentki i pomoc w krwotoku. Bo tu jak w PL - NHS tez liczy pensiki.