reklama

Ciąża po 40

Zoyka obłowiła się Jula ,a małej od kuzynki przejdzie byle jej uświadamiać ,że to złe zachowanie.Wcale nie wiemy czy któreś z naszych maluchów też nie będzie kiedyś agresywne.Ona może sprawdza reakcję na to co robi i co się potem będzie dziać.Majuska jakby ten nastrój trwał po kilku opakowaniach to trzeba zmienić na inne.Pogoda jest zabójcza + dawka hormonów w tabsach i nastrój pt: czarna rozpacz gotowy:-).Na razie dużo światła (na oświetleniu nie warto oszczędzać)tzn gasić gdy się wychodzi ale jak się jest w pomieszczeniu palić soczyście i rzęsiście:tak:Magnez ns stres ewentualnie czekolada.Wyjście do kina(może Kasia z małą zostanie:-D) No i więcej snu:tak:

reklama
Jez0000 - Paćka wczoraj miała roczek ! Gdzie tort ?

Buziaki od Ciotki Zoyki :-):-):-)

Olena - wzięłyśmy taki samochodzik o który się opiera i można chodzić bo on jedzie. Do tego komórę, żółwika co jeździ, młot, zajączka który gada , ciuchcię i klocki w wiaderku co to się figurki wkłada o rożnych kształtach. Umówiłam się ze za jakiś czas odniosę a wezmę inne :)

Majuśka wszystkiego najlepszego dla Packi, niech łobuziara rośnie zdrowo i będzie ciut grzeczniejsza :-D wielki buziak dla Niej od ciotki Ani :)))
A nastrój to moga byc tabletki, niestety wiele kobiet tak reaguje na hormony. Pomyśl o spiralce... zwykłej wkładce bez hormonów.
Zoyka cześto dzieci reagują agresją bo są zazdrosne. Może tak właśnie było teraz, bo Julka jako młodsza cieszyła się na pewno większym zainteresowaniem dorosłych ludzi.
Ollena ale Ci dobrze w PL :-D a ja za chwilę w drugą stronę spakowana już kompletnie chodze w jakiś dziwnych ciuchach i Wanda też:))) Kartony czekają na transport...
Kłaczek najwazniejsze, że trafiłas na kompetentnego lekarza, który pomoże w zrobieniu potrzebnych badań.

Majuska wyściskaj Paćkę :-D to już poważny wiek :-D
Zoyka chowaj Julce zabawki - Kuba ma sporo zabawek: piramidy, sortety, komórki dwie :-D gra, śpiewa, buczy to uluibiona seria zabawek ... no i lego odkrywa powoli.
Resztę chowam i ma wciaż coś nowego.
Majuska za mało światła i to przez to :-(

Azula nie rajcuje mnie wyjście do kina, ja to wieczorkiem najchętniej poleżałabym na doopie nie musząc nic robić. Troche niefajnie z czasem sie nam porobiło, stary poszedł do pracy , a ponieważ to jest rozkręcanie pewnego przedsięwzięcia to musi tam prawie całe dnie spędzać, ja mam też porozpieprzaną "pracę" , 3 popołudnia w tygodniu, sobota do południa i wplatam w resztę wolnego czasu strzyżenia, teraz mi się zapowiada bardzo pracowity weekend, z rozrywek to mi się marzył koncert Muse w Łodzi 23 listopada i juz nawet mieliśmy zakupić bilety, ale nie mamy z kim Paćki zostawić, bo Kaśka ma w ten weekend szkołę:-(

Wczoraj Pacik miał 1 urodzinki, ale nie było imprezy, tatuś wrócił po 20, niestety jakoś nam się to tak wszystko rozłazi, ciężko się pozbierać, będziemy nadrabiać w weekend, zamówiliśmy jej tort w pobliskiej cukierni, będzie kameralnie, rodzice + Kasia:sorry:

A jeszcze mnie dobija, bo mi się kocur obraził chyba ze względu na przeprowadzkę i leje mi po domu, zamiast wieczorem usiąść i odpoczywać to chodzę i piorę, myję....echch...dość mam:no:

No i tak Azula...pogoda jest tragiczna...tragiczna:no:

od tabsów można mieć d00powaty nastrój ? To moze i ja taka nerwowa od tabsów ?

kot się obraził na pewno bo koty do miejsca się przywiązują a tu nowe miejsce.

Zoyka i Majuska przecie w ciąży chodziło się 9 miesięcy potem połóg czyli już prawie rok ciągła 24 godzinna opieka nad dzieckiem (Majuska+ cycanie) gospodarka hormonalna zupełnie rozchwiana do tego dodatkowe stresy ,nerwy ,kłotnie lub przeprowadzki) i wszystko na tabletki zwalić chcecie.To nie fair w stosunku do małej tabletki.No i pogoda ja bym przy tym obstawała:tak:

Kot sie obraził :-D ale Ci przebaczy.
Koty - myślałam że do miejsca ale to mit. naszym było dobrze z nami na kanapie, łózku ... a reszta świata ich nie obchodziła.
Od tabsów można mieć derpi i takie tam, tyć, chudnąć, mieć obniżony nastrój bądź vbyć machiną do sexu :-D Majus jak Ci nie minie po 2 listku to zmień tabsy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry