reklama

Ciąża po 40

Dzięki dziewczyny za życzonka dla Godzilli, jutro ja wycałuje ok, bo teraz śpi:-D o dziwo pięknie zasypia mi ostatnio wieczorem i śpi do prawie 7, chyba Kubutkowi Misiowemu chce dorównać..no ale chyba po roku wreszcie należą mi się w miarę normalne nocki, nie?:tak:

poczekam z tymi tabsami, mam trójpak, no i go zjem do końca i zobaczę

reklama
No Kubol tak sypia już kolejny miesiąc - ale jak mawia ma znajoma: ON jest sprytnym chłopcem i wie że ma WSPÓŁPRACOWAĆ :-D i matki nie irytować.
Majuska ja Cie podziwiam z całego serca bo ja zwyczajnie nie dałabym rady !! Bierz ten trójpak a jak nie to lekarz i inne tabsy.
Ollena Ty znów w RP ? Idź do lekarza.

Popsuje się Kubuś na pewno i będzie popsuty przez kolejne 50 lat :-) ku utrapieniu stetryczałych rodzicieli :))) Dziewczynki psują się jakoś mniej... to pewnie nasze cudowne żeńskie geny :-)
Spadam spać, Wandzia jest nie do końca naprawiona jeszcze i lubi robić mi pobudki na jedzonko :))))

witajcie wieczornie

Majuska - ja sie również dołączam z życzeniami dla Pati - wszystkiego co najlepsze i dużo, dużo zdrówka!!!

Kłaczek - super, ze trafiłaś na Lekarza przez duże "L", a nie na znachora. Jest szansa, że Wasz problem zostanie zdiagnozowany i uda Wam się wypracować Karolkowi rodzeństwo. Tego życzę.

Misiu - strachy na lachy - Kubusie się NIE PSUJĄ!!!!! Tej wersji się trzymajmy!!!

Zoyka - myślę, że tak jak dziewczyny juz napisały, to zazdrość. A jeszcze w dodatku Julka zabierała zabawki Amelki, a to juz niewybaczalne. Żadne dziecko nie lubi oddawać swoich zabawek, nie ważne, że sa one juz dla niego "za małe" i że ma sto tysięcy innych zabawek - to moje i koniec!

Ollena - wykorzystaj czas w Polandii i zrób sobie malutki maratonik po lekarzach.

Nie pamiętam co komu jeszcze - sorki.

Hej!
Kolejna boska noc, jak to wspaniale wstawac po 7 bitych, nieprzerwanych niczym godzinach snu:tak:.
Sandy powodzonka!! ale masz smakowite suwaczki:-D
ja spadam na 2 godzinki do pracy:-)
miłego dzionka!

reklama
Cześć
Majuska wreszcie odpoczywasz podczas snu, Paćka się naprawiła :-D
Sandy powodzenia!
Katrina wszystko się psuje, Kubusie też :-D

Za nami dobra nocka, nie mogę narzekać na swoją panienkę. Za chwilę zaśnie na chwilkę i potem spacer. Dzisiaj nie pada więc może nie będziemy musiały uciekać biegiem z osiedlowego parku:)) Nie mam pojęcia co dzisiaj będę robić, brakuje mi weny twórczej i zapału do czegokolwiek poza pozamiataniem i wygarnięciem roztoczy spod mebli :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry