reklama

Ciąża po 40

Witam
Dzisiaj noc marzenie.... spanie do 6.30 i poproszę tak zawsze bez nocnych harców :-D
W planach mamy kupic fotelik właśnie na podstawce z regulowanym kątem oparcia. Oczywiście w jakiejś tam przyszłości, bo póki co mam ważniejsze rzeczy na głowie w autka nie ma w UK.
Robię kawę, jeszcze nie zdążyłam ale już Wandzia przebrana po nocy, pies wypuszczony i mogę zacząć niedzielę :-D

reklama
Hej,
Katrina a Alinka w czym teraz jezdzi? Patryk w foteliku tym drugim pojezdzi mysle jeszcze ze 2-3 lata spokojnie. Po 7 roku zycia bedzie podkladka jesli dorosnie wzrostowo.
POdkladka wszedzie bebnia to ostatecznosc i zwlekac z tym jak najdluzej sie da.

Recaro mam od kuzynki bo on jest do Maclarena (wpina sie) i dlatego jest popularny.

Dla Patryka tu w PL mam fotelik z regulowanym oparciem ale rzadko uzywany.

Majuska kto to ten pan co jest na zdjeciu z Patrycja i tortem? Baaaaardzo przystojny!
A Kasia sliczna! i ta karnacja!

Hej i u nas nocka jak marzenie, sen 0d 20 do 7 , jak Pan Bóg przykazał, ewentualnie prawie jak u Misi.

Ollena tego pana ze zdjęcia mogę Ci odstapić z całą jego przystojnością, nawet za opłatą, jeżeli reflektujesz...wq...a mnie od rana, że hej:no:

Majuska to Twoj malzonek osobisty?! No matko toz to wiadomo po kim dzieci maja taka karnacje! Tzn Ty chyba tez jestes 'ciemna' wiec dobraliscie sie:-) Nie wkurzaj sie na niego, jakby moj tak wygladal to bym z domu nie wypuszczala ;-))))

Anka, faktycznie ciekawie zeby ida. Karol do tej pory wyglada jak maly wampir bo choc jedynki na gorze sie przebily, sa jeszcze malo widoczne, a dwojki jak najbardziej.
Dorcia, ja w sumie biore kwas foliowy, wapno, magnez, wit.E i teraz aspiryne. Witaminki "ciazowe" wlaczalam zwykle dopiero kolo 3 miesiaca.
Azula, dokladnie tak - fotelik musi miec mozliwosc odchylenia oparcia. RAZ mi maly zasnal w pionie i wisial na pasach az przykro bylo patrzec.

Misia ja mam łoże sosnowe normalnie kilka sosnowych dech u wezgłowia lekko półokrągłe ale równie dobrze mogły by proste być koszt około 400 zł i materace dwa bo wychodzą taniej i lepsze w transporcie ,wietrzeniu przepraniu itp kupiłam na allegro bo ktoś miał nowe ale jedynie leżały bo nie użył.Pierwotnie był jeden big ale już się wysłużył.Zarzucam to jednym prześcieradłem na gumie.Te sosnowe dechy o tyle dobre ,że można kolorować jak się chce jak się kolorek znudzi to szlifujemy i na nowo malujemy.A u nas noc koszmarek i miałam zamiar: sobie lub własnemu dziecięciu zadać/ .Pobudka w nocy i gotowość do zabawy.Po długich pertraktacjach puszczaniu karuzelki cycaniu ,bujaniu w końcu usneła ale za godzinę się obudziła na dobre i już do tej pory nie śpi.Majuska czemu na GZ urodzinowych fot brak przecie chyba łaskawa pani wie ,że ja ciemna w obsłudze FBProszę o fotę przystojnego pana do wzięcia :-D

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie po 12 km rozruchu porannym :-D
Kuba się zepsuł i pobudził ppo 6, wczoraj wieczorem nie wiem czy nawet 30 ml mleka zjadł :-( a dziś 180 mleka z kaszą, potem wciagnał ode mnie jajecznicę (am am am) i 1/4 bułki. Teraz Sinlac z 1/2 serka homo z biszkopetem - ogólnie jest już do przebrania :-D bo sam je :-D
Azula - sosna mi nie pasuje - teraz mam sosnowe i wygląda jakby kosmici je zrzucili :-D
Azula skąd masz taki zestaw emotków ?
Majuska gdzie te foty ??? nie mam konta na FB.

Ostatnia edycja:
Majuska po ogladnieciu Twych zdjec wszystkich stwierdzam, ze Patrycja sliczna po Tobie :-)))

No, lubię to !!!:-D:-D

macie na pożarcie, bo wczoraj mi coś siadło w kompie i nie dałam rady wkleić :

DSCF1425.jpg DSCF1457.jpg DSCF1471.jpg

to wczoraj na FB wrzucałam ;)

Azula ten emot z biczowaniem mnie powalił:-D:-D

reklama
noooo ... raz jeszcze wszystko najlepszego dla Paćki :-).
Po obejrzeniu fotek zwłaszcza tej ostatniej popieram Ollenę - Paćka to TY :-D w wersji mini :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry