reklama

Ciąża po 40

Nie sorkujcie za kazdym razem, kiedy uzyjecie slowa "klaczek". :-D Sama go uzywam w podobnym kontekscie, na zmiane z "paprochem". Nick wyniknal z bralu lepszego pomysla, jest imieniem kota, ktory po urodzeniu sie wygladal wlasnie jak mokry wacik i tak mu juz zostalo.
Majuska, ja nie osiol, ja technomatolek. :-D

reklama
Majuska na ta chwile mam upatrzone plytki lazienkowe w Leroy Merlin i jestem nimi zachwycona. Tzn do jednej lazienki bo drugiej nie jestem pewna.
Na podloge w salonie chce tylko panele, jakies ciekawe i 'inne'. Plytki w salonie mamy u rodzicow i zimne to to i nieprzyjemne.

Ale nie powiem, jestem przerazona. Dzis ide rozmawiac z moim wujkiem ktory sie zajmuje budowa i spytam co jest w stanie zrobic zima, ale pewnie powie ze mamy kupic piec to dopiero wtedy bedzie robil..

Mia jakos specjalnie nie dziamie buzia jak my jemy. Ale juz dostaje ziemniaki i marchewke duszona z obiadu wiec je razem z nami. Dzis jadla ze mna na sniadanie chleb z maslem i zoltkiem, byla wery hepi bejbi ;-)
Mama moja dzis nakupila cieleciny dla Mii.

Dorcia ..trzymaj się!!!!!!!!!

Ollena też chciałam zamówić płytki w Leroy, do górnej łazienki, takie białe z łądną fakturka, ale okazało się, że muszą mi przypłynąc z Chin...a w Indiach mogą byc korki...i pan nie wie kiedy będzie taka ilość jaka mnie interesowała, tak więc jeżeli jeszcze ich nie zamówiłaś to się zorientuj jak to wygląda. Nie powiem w Leroyu znalazłam tez kilka ładnych kolekcji......Dopóki masz dobrze nie wysuszoną chałupę, czyli mam na myśli wilgoć w posadzkach, ścianach to nie ma co wykańczać, można pogrzać trochę, ale to koszty....nie wiem czy nie lepiej poczekać na wiosnę i ciepły czas, żeby to schło ( kleje, farby , fugi )
Pod płytkami w salonie i łazienkach mam ogrzewanie podłogowe, bomba sprawa

Ostatnia edycja:
Majuska z leroyem mam podobne doświadczenia kupiliśmy płytki niby miały być w magazynie ,a tu ni chuchu i zmieniliśmy na inne ale za to całe zamieszanie zarządaliśmy rabatu i dali 10%:tak:.A te drugie płytki w trochę innym kolorku ale mogły być:-)

No to bosko...dzieki za info. Ja jeszcze nie wiem ile chce wiec nie moge dzwonic ale dobrze ze mi powiedzialas bo nie ma sensu jechac...
Co do reszty to mysle ze wyschniete ale niech sie specjalista tym zajmuje i decyduje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry