reklama

Ciąża po 40

reklama
Marzenko my prowadzimy tylko filozoficzną dyspute która też nas czegoś uczy ja Majuskę bardzo lubię (co prawda tylko wirtualnie) ale chyba jeszcze nic straconego może kiedyś jakiegoś browara jeszcze wypijemy;-):tak::-D.A Ty nie możesz znów się czymś obwiniać no nie Majuska:-D

Zgoda kobitki pewnie jeszcze chlapniemy tego browara oby jak najszybciej :-)
Szczerze to mi sie spac nie chce , musze sie czyms zajmowac zeby nie myslec to skacze po necie na telefonie przez wi_fi sasiadka ma ogromny zasieg :-D:-D:-D

Mamuski tez chce od was namiary na fb co ja gorsza ??????

No właśnie:-),ja też mam konto na FB.

Witajcie.
Marzenko trzymam kciuki z całych sił ,za dobranie właściwej klejności terapi i jej szybkie powodzenie.

Kłaczku te twoje włóczkowe dzieła są super :-),masz wielki talent
A u mnie w domu sajgon ,bo z nienacka dostałam propozycję pracy [z góry na 3 lata]-nie jest to na 100 % pewne ,ale mlode wyją bo wprowadzone by były duże zmiany-bo czas pracy od 6-14 lub 8-16 z miesiącem płatnych wakacji-właścicielki się jeszcze zastanawiają bo jak przyjmą emerytkę to nie dostaną dotacji -ale dla nich to było by taniej ,a jak zatrudnia mnie to mają dotację i to nie małą.
plusy tego to to iż w ferie i miesiąc wakacji młode mogły by iść ze mną.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Miałam podejśc za 4 tg do ginekologa ,ale chyba muszę się wybrac wcześniej ,bo nadal mam krwawienie[a miało ustać do 7 dni]-może z stresu ,albo po antybiotyku.
Kawka dla chętnych czeka ,
miłego dnia
Przepraszam ,że tyle o samej sobie

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry

Ja z letka niewyspana bo panienka znowu wyła o 1 w nocy żeby ją do nas wziąć.

Majuska - jesteś moim ideałem. A tak poważnie to masz rację. Podejście i myśli to podstawa. wiem po sobie . Myśli wracają w postaci wydarzeń.

Jula się głośno domaga tego co ja jem.Stoi przy mnie i otwiera buziaka żeby jej tez dać. I jak tu nie dać ?

Majuśka- J radzi sobie naprawdę dobrze. Większość czasu po prostu z nią łazi po dworze. W poniedziałek byli chyba z 5 godzin. Odwiedza sobie w między czasie klientów np takich od których musi wziąć laptopa do naprawy. Szuka w miedzy czasie nowej siedziby biura bo podwyższyli czynsz o 25 % i to przegięcie tak z miesiąca na miesiąc. Z karmieniem muszę pilnować ale już się przekonał ze nie samym mlekiem dziecko 9 miesięczne żyje ;-)

kłaczek
- przyjmij zapa na Grupę naszą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry