• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
55M do Leeds, 71 do Nottingham, 80 do Manchester, 116 do Wolverhampton, 120 do Liverpool, ok. 180M do Londynu. Tyle ze to sie rozlazi w szybkim tempie. Jeszcze rano Manchester byl spokojny, Liverpool chyba tez, w nocy cos sie dzialo w Leeds i Nottingham...

...to calkiem blisko...i na co komu takie rozruchy????:no:...ach dziwny jest ten swiat...

...nic kochane,uciekam ...ide ulozyc dooopsko wygodnie,zaparzylam sobie mietoweczke,wyciagam ciasteczko i relaksik...gdyby ktoras miala ochote ...to zapraszam:tak:

trzymajcie sie cieplo

xox

Po co rozruchy? W d... sie poprzewracalo. Po prostu gnojstwo sie bawi, na fb sie umawiaja na uliczne burdy. Pozary to zabawa, a mozliwosc spladrowania paru sklepow i domow to czysty zysk przeciez - sprzet elektroniczny, drogie ciuchy, nawet spozywka. Leca salony samochodowe, leca sklepy jubilerskie. Zamykane i barykadowane sa szpitale...

no dziwny jest ten świat, zawsze byli są i będa zadymiarze...
a ja sobie leżę na lewym boku... młody znów sobie bryka i dobrze ...
No i czekam na sms-a od mego zakręconego jak rondo w Będzinie ginekologa ...
ech ...
A w szpitalach jest nieco lepiej ale na środki higieniczne nie ma NFZ kasy :-(
Poza tym jak trafisz na jakąś flądrę to możesz np usłyszeć jak Ci przecieknie podkład że jesteś niechlujna bo ubrudziłaś pościel ... a ona wymieni Ci pościel później ... czyli w bliżej nieokreślonej przyszłości ... - taki mały hardcor w XXI w.
Oczywiście golenie żyletką - jeśli sama się nie ogolisz + komentarze w trakcie to standard :-) no i musisz mieć swoją lewatywę ... to chyba ciąg dalszy akcji rodzić po ludzku a w ramach obłedu laktacyjnego i poradni - potrafią Ci wstawić dziecko do pokoju od razu ... jak mojej znajomej po cc, o czym zresztą tu pisałam... i martw się sama ... nie masz pokarmu, nie wiesz jak przystawić dzieciaka do piersi: masz blokadę psychiczną i odrzucasz dziecko ... a ONA nie jest od tego żeby CI to tłumaczyć ...
Jak nie masz sztućców i kubeczka to nie zjesz ani się nie napijesz ...
Nie będe się nakręcała dalej :-D zwłąszcza że czeka mnie to ... niebawem ... ups ...

O, kurcze... Tutaj masz osobny pokoj, dziecko rodzisz, zostawiaja Cie na chwile z dzieckiem i jego tata sam na sam (to taka chwila tylko dla Was), potem wracaja, waza, mierza, badaja malucha i zostawiaja was razem. O ile wiem to zagladaja spytac czy cos nie trzeba... Po 6h, jesli nic sie nie dzieje, wypis.

Bywają "jedynki" ale więksozść to 4 osobowe sale... łazienka wspólna na korytarzu.
Poza tym jak lezysz z kimś to masz szansę na pomoc ze strony innych leżacych z Tobą, bo niestety ale nie wiesz na jaką pielęgniarkę trafisz - kurcze pisała już tutaj: moja znajoma miała cc, ledwo "wylądowała" na swojej sali - akurat była sama na sali - przywieźli jej dziecko i już ... Mała zaczęła płakać - pielęgniarka jakoś się nie kwapiła do przyjścia mimo dzwonienia po nią... Dzięki temu była potem na morfinie a ból głowy utrzymywał jej się dość długo...
Inna pani pielęgniarka stwierdziła, że nie obudzi lekarza bo już zasnął a był na dyżurze !!! i była godzina 22 !!! - a sama z leków to jej może dać kolejną dawkę apapu ... Musze pisać dalej Kłaczku ?

Witajcie mamuski ja na chwilke tylko , malutka grzeczna jak nigdy

Za to ja dzisiaj w nocy kursowałam tak mi puchła twarz od zeba ze masakra rano wygladałam jak by mi kto w morde walnoł . poszłam do przychodni do dentysty okazało sie ze w naszej przychodni nie ma zadnego na kase chorych tylko sobie pootwierali same prywatne gabinety i nawet nie maja podpisanej umowy z NFZ masakra jakas zeby sie dostac do niego to na zapisy a z bolacym zebem wizyta 60 zł no tak sie wkur....a chciałam tylko jakis antybiotyk bo o rwaniu w takim stanie nie było mowy i za to mam płacic poszłam do ogólnego i tez dostałam antybiotyk bez opłaty co to sobie mysla teraz tacy stomatolodzy tylko kasa i nic wiecej a ze cie boli co ich to interesuje , lece lezec bo dalej mnie goraczka trzyma i wszystkie gnaty łamia , Misiek ma dzisiaj dyzur przy Kruszynce i chłopina sobie radzi jak moze

reklama
Misia, ta pielegniarka zebrala by ode mnie opierdziel taki, ze zaczela by na rzesach biegac. Czasy, kiedy siadalam w kaciku i zaczynalam plakac minely, kiedy przez pol roku jezdzilam po Polsce szukajac diagnozy dla syna, a potem uzeralam sie z "dobrzebioracym" ordynatorem w Prokocimiu. Tutaj zostajesz sama, ale masz przy sobie ojca dziecka. Caly czas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry