reklama

Ciąża po 40

reklama
55M do Leeds, 71 do Nottingham, 80 do Manchester, 116 do Wolverhampton, 120 do Liverpool, ok. 180M do Londynu. Tyle ze to sie rozlazi w szybkim tempie. Jeszcze rano Manchester byl spokojny, Liverpool chyba tez, w nocy cos sie dzialo w Leeds i Nottingham...

...to calkiem blisko...i na co komu takie rozruchy????:no:...ach dziwny jest ten swiat...

...nic kochane,uciekam ...ide ulozyc dooopsko wygodnie,zaparzylam sobie mietoweczke,wyciagam ciasteczko i relaksik...gdyby ktoras miala ochote ...to zapraszam:tak:

trzymajcie sie cieplo

xox

Po co rozruchy? W d... sie poprzewracalo. Po prostu gnojstwo sie bawi, na fb sie umawiaja na uliczne burdy. Pozary to zabawa, a mozliwosc spladrowania paru sklepow i domow to czysty zysk przeciez - sprzet elektroniczny, drogie ciuchy, nawet spozywka. Leca salony samochodowe, leca sklepy jubilerskie. Zamykane i barykadowane sa szpitale...

no dziwny jest ten świat, zawsze byli są i będa zadymiarze...
a ja sobie leżę na lewym boku... młody znów sobie bryka i dobrze ...
No i czekam na sms-a od mego zakręconego jak rondo w Będzinie ginekologa ...
ech ...
A w szpitalach jest nieco lepiej ale na środki higieniczne nie ma NFZ kasy :-(
Poza tym jak trafisz na jakąś flądrę to możesz np usłyszeć jak Ci przecieknie podkład że jesteś niechlujna bo ubrudziłaś pościel ... a ona wymieni Ci pościel później ... czyli w bliżej nieokreślonej przyszłości ... - taki mały hardcor w XXI w.
Oczywiście golenie żyletką - jeśli sama się nie ogolisz + komentarze w trakcie to standard :-) no i musisz mieć swoją lewatywę ... to chyba ciąg dalszy akcji rodzić po ludzku a w ramach obłedu laktacyjnego i poradni - potrafią Ci wstawić dziecko do pokoju od razu ... jak mojej znajomej po cc, o czym zresztą tu pisałam... i martw się sama ... nie masz pokarmu, nie wiesz jak przystawić dzieciaka do piersi: masz blokadę psychiczną i odrzucasz dziecko ... a ONA nie jest od tego żeby CI to tłumaczyć ...
Jak nie masz sztućców i kubeczka to nie zjesz ani się nie napijesz ...
Nie będe się nakręcała dalej :-D zwłąszcza że czeka mnie to ... niebawem ... ups ...

O, kurcze... Tutaj masz osobny pokoj, dziecko rodzisz, zostawiaja Cie na chwile z dzieckiem i jego tata sam na sam (to taka chwila tylko dla Was), potem wracaja, waza, mierza, badaja malucha i zostawiaja was razem. O ile wiem to zagladaja spytac czy cos nie trzeba... Po 6h, jesli nic sie nie dzieje, wypis.

Bywają "jedynki" ale więksozść to 4 osobowe sale... łazienka wspólna na korytarzu.
Poza tym jak lezysz z kimś to masz szansę na pomoc ze strony innych leżacych z Tobą, bo niestety ale nie wiesz na jaką pielęgniarkę trafisz - kurcze pisała już tutaj: moja znajoma miała cc, ledwo "wylądowała" na swojej sali - akurat była sama na sali - przywieźli jej dziecko i już ... Mała zaczęła płakać - pielęgniarka jakoś się nie kwapiła do przyjścia mimo dzwonienia po nią... Dzięki temu była potem na morfinie a ból głowy utrzymywał jej się dość długo...
Inna pani pielęgniarka stwierdziła, że nie obudzi lekarza bo już zasnął a był na dyżurze !!! i była godzina 22 !!! - a sama z leków to jej może dać kolejną dawkę apapu ... Musze pisać dalej Kłaczku ?

Witajcie mamuski ja na chwilke tylko , malutka grzeczna jak nigdy

Za to ja dzisiaj w nocy kursowałam tak mi puchła twarz od zeba ze masakra rano wygladałam jak by mi kto w morde walnoł . poszłam do przychodni do dentysty okazało sie ze w naszej przychodni nie ma zadnego na kase chorych tylko sobie pootwierali same prywatne gabinety i nawet nie maja podpisanej umowy z NFZ masakra jakas zeby sie dostac do niego to na zapisy a z bolacym zebem wizyta 60 zł no tak sie wkur....a chciałam tylko jakis antybiotyk bo o rwaniu w takim stanie nie było mowy i za to mam płacic poszłam do ogólnego i tez dostałam antybiotyk bez opłaty co to sobie mysla teraz tacy stomatolodzy tylko kasa i nic wiecej a ze cie boli co ich to interesuje , lece lezec bo dalej mnie goraczka trzyma i wszystkie gnaty łamia , Misiek ma dzisiaj dyzur przy Kruszynce i chłopina sobie radzi jak moze

reklama
Misia, ta pielegniarka zebrala by ode mnie opierdziel taki, ze zaczela by na rzesach biegac. Czasy, kiedy siadalam w kaciku i zaczynalam plakac minely, kiedy przez pol roku jezdzilam po Polsce szukajac diagnozy dla syna, a potem uzeralam sie z "dobrzebioracym" ordynatorem w Prokocimiu. Tutaj zostajesz sama, ale masz przy sobie ojca dziecka. Caly czas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry