reklama

Ciąża po 40

Witajcie mamuski kochane

noc miałam spokojna zab nie dokuczał za to opuchlizna zeszła na gardło i teraz to juz wygladam bomba , ale jakos moge funkcjonowac

Anulka kobito kochana uwazaj na siebie

Reszte mamusiek witam cieplutko choc na dworze nie za ciepło

reklama
Czesc dziewczyny,

ja odliczam dni do czasu kiedy moja dzidzia bedzie juz mogla przezyc na zewnatrz. Doczytalam sie ze najmlodszy wczesniak urodzil sie w 21 tygodni i 5 dni, czyli niby juz. Ale jak moja mala ma tylko 1 nerke, to moze nie bedzie taka szczesciara... Strasznie sie boje przedwczesnego porodu.

klaczek - mi zalozyli szef po porodzie i nie bylo zadnego golenia. Dzieki bogu, bo jakbym mi jeszcze dolozyli odrastajace, swedzace wlosy to dopiero by bylo. U nas nie gola, bo okazalo sie ze nie golenie nie daje zadnych korzysci. Natomiast moze cie pani pielegniarka przyciac zyletka.

misia - podobno jak sie male mniej rusza, znaczy sie porod w drodze.

Witajcie dziewczyny moge sie przylaczyc???? Moze pare slow o sobie. Mam 39 l 4 wspanialych cudownych synow i ostatni dzwonek na poczecie wymarzonej coreczki. Zaczelismy od tego miesiaca trzymajcie kciuki

Mmm... Polanczyk... Rozmarzylam sie. Majuska, ja mialam wtedy drugi w zyciu wypadek na motorze i tak naprawde to potraktowalam to jak jeszcze jedna przygode. Pan doktor byl zajedwabisty. Mowie zeby to jakos opatrzyl bo ja jade dalej, a on sie pyta czy sie widzialam. No, nie. Mialam prowizorke zalozona przez goscia ktory widzial moje ewolucje z okna i przybiegl przytomnie zabierajac apteczke, zaraz po tym jak Rajmund nadjechal. Swoja droga to gosciowi lece duze piwko i przeprosiny bo ponoc dosc dosadnie mu tlumaczylam gdzie sobie moze te gazy i opaski wsadzic skoro ja jade dalej.
embarrassed.gif
Ja tego nie pamietam. Dosc ze mi pan doktor pokazal lusterko, a na moje "o, k... ale szlif", uprzejmie potwierdzil diagnoze.:-D Potem cerujac powtarzal jak mantre: "zeby tylko mrugala, zeby tylko mrugala..." Zapowiedzial ze nazajutrz powinnam sobie odpuscic jazde bo mi oko zapuchnie - wrozka czy co - zapuchlo jak diabli. Ale pojechalam dalej tyle ze do Smolnika (tam mielismy kwatere do piatku, kiedy zaczynal sie zlot) dotarlismy kolo pierwszej w nocy - moj Cuba swiatelka ma slabe, a mnie wiatr w pysk sprawial ze ow pysk chcial mnie po kawalku opuscic. Ale dojechalismy! Okazalo sie z reszta, ze na zlocie nie ma sie czego wstydzic bo fakt ze mialam wypadek po drodze na zlot i dojechalam powodowal jedynie pelny szacun. Motorek cwany, ladowal na mnie, czyli wybitnie miekko, wiec mial tylko podwiniety podnozek i przygiety kierunek. Cuba zawsze umial sie ustawic.:-D
No potem blizna dawala troche popalic bo sie sciagala, co powodowalo odchodzenie dolnej powieki od galki ocznej i przesychanie oka. Trzeba bylo blizne rozmasowywac, a oko zakraplac, ale przeszlo - mam widocznego sznita pod okiem i drugiego pod nosem, ale jeszcze troche i zmarchy wszystko zamaskuja.:-D
Misia, nie stresuj sie. Dzieci nie sa na pokaz! Jak postanowi nie wspolpracowac to nie wspolpracuje i juz. Pogoda u nas tez do kitu.
Ewa, a tus mnie zaskoczyla... Przeciez nawet glowe pod szwy sie podgala. Polaczenie gojacych sie szwow z odrastajacymi wlosami to ja znam - chce sie trzec tylkiem o sciany.:-D Jak do tej pory zawsze bylam w szpitalu golona, o ile wiem tu ten zwyczaj nie funkcjonuje co jak najbardziej mi odpowiada. NIe zeby jakies nadmierne przywiazanie, ale nie lubie jak odrastaja. Z reszta na glowie jest to rownie niemile - mialam palke na lyso a wlozenie w kilka dni po ogoleniu golfa, jest traumatyczne.;-)
Losiczka, do dziela wiec!:tak:

JUZ W TYM MIESIACU ZADZIALALISMY W 8 DNIU CYKLU PRZY CYKLACH 27-28 DNIOWYCH TRZYMAJCIE KCIUKI MAM 4 SYNOW 21L 18L 6L I 3L OSTATNIEGO MALUCHA ROBILISMY 7 MIESIECY I ZEBY BYLO SMIESZNIEJ LEKARZE WMAWIALI MI DO 36 CORCIE:eek: A POTEM NAGLE ZROBIL SIE SYNEK :-)ALE ZADNEGO Z NICH NIE ZAMIENILABYM NA DZIEWCZYNKE:-)

reklama
Klaczek trojke moich chlopakow poczelam dokladnie na 11 dzien cyklu wiec wole nie ryzykowac zreszta owulacja przypada w moim przypadku wlasnie na ten dzien bol jajnika plamienie wiec ja zdecydowalam ze bedziemy sie kochac na 9 dzien a maz stwierdzil ze na 8 i teraz to tylko czekanie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry