reklama

Ciąża po 40

reklama
TO DLA NAS OSTATNIA SZANSA PODZIWIAM WSZYSTKIE STARAJACE SIE MAMY ZA CIERPLIWOSC JA TAK BARDZO CHCE CORKE ZE NIE WYOBRAZACIE SOBIE NIE MAM PROBLEMU Z POGODZENIEM SIE ZE ZNOWU CHLOPAK ALE TO MOJE MARZENIE MAJAC 17 LAT BYLAM U WROZKI I POWIEDZIALA MI ZE NIGDY NIE URODZE CORKI :no: OSTATNI SYN BYL POTWIERDZONA PRZEZ 3 LEKARZY DZIEWCZYNKA DO 36 TYG A JEST MALY SZYMONEK PRZEPRASZAM ZE WAS TAK MECZE ALE CHYBA ZNALAZLAM WKONCU FORUM DLA SIEBIE:-)

klaczek - jak noc,rozruchy sie troche uspokoily???
I! W nocy byly jazdy u nas na High Street. To ulica handlowa, czesciowo deptak. Dowiedzialam sie w sumie przed chwila bo nie lazilam dzis na hale. Na miescie pelno policji. Szczegolow nie znam, ale jutro na hale musze isc wiec jesli cos bylo solidniejszego to beda slady.
Zeby bylo zupelnie smiesznie - gnojstwo sie na fb zwoluje, normalnie zaproszenia sobie wysylaja. Co za debile!!
Losiczka, ja Cie rozumiem. Skoro do dnia wiesz kiedy z chlopakami zaszlas... Tyle ze reguly nie ma. Mnie sie swego czasu wpadlo (przyznaje bez bicia) na dwa dni przed terminem @. I co? I bliznieta! Parka zeby nie bylo.:-D

Ostatnia edycja:
Losiczka witaj:) kochana

ja tez ma 39 latek i Julkę ostatnią 10 lat a teraz czekamy Chybanahelenkę:) niestety 3 lata roboty:wściekła/y: przez tarczycę ale jak mi ją lekarz wyłapał to od razu byłam w ciąży także liczymy na to że zaraz suwaczek wstawisz!!!!

Ewuś kochana ja mam dokałdnie takie same myśli! głupie ale są, ciągle se wkręcam że za wcześnie urodzę i czy już by dzidziolek dał radę:)
dziewczyny wróciłam do domu bo zimno jak w psiarni nad tym morzem 16 stopni!!!!

Alex życzę ci żeby od pon było słonecznie!!

buziole big!

reklama
alamiqa córeczka jest przesliczna cudenko malutkie
Losiczka kochana witaj u nas , i szybko dawaj znac jak tam starania o córeczke . To my kochana jestesmy równiesniczkami , tez skonczyłam 39 lat i ja zas bym chciała syna a mam 3 córeczki i jestem szczesliwa ze sa zdrowe ,
Gosiu , Ewuś nawet nie myslcie o wczesniejszych porodach nie nakrecajcie sie wygonic te mysli z głowy szybciutko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry