• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Witajcie.
Gratuluję ząbków Kubusiowi.
Ollena zdrówka dla Wszystkich.
Zoyka super ,że wyjazd udany.
Moje młode jak na razie zdrowe ,oby tak dalej,Majka od wczoraj jeżdzi z wszystkimi dziećmi do szkoły angielskiego[na początku był dym ,ale małe przekupstwo podziałało.]
W sobotę piekłyśmy pierniki bo muszą dojśc do świąt ,w niedzielę był wyjazd po paczkę świąteczną od teściów ,tak więc dwa dni zleciały jak nic,wczoraj szykowanie domu [tego drugiego] na przyjazd ciotki-będzie w PL do końca lutego.
Dziś mam wypad po towar do szlachetnej paczki,basen ,no i roraty z Majką.
A i w piątek zaliczyłam fryzjera -mam teraz burzę krótkich włosów-jeszcze tylko kolorek i będzie ok.
Teraz kawka na rozgrzanie i realizacja planu dnia
Zdrówka dla Wszystkich,miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Malfilka-dzięki że pytasz, juniorek waży 443g i generalnie ma wszystko na miejscu, poza tym, że lekarka ma wątpliwości co do ciągłości w przegrodach mikrokomorowych serduszka, 04 stycznia idziemy na echo serduszka:-(

Witam

Ale bym pognila w lozku a tutaj trzeba wstawac
Jaki mialam okropny a moze raczej cudny sen snilo mi sie ze urodzilam 3 jeszcze dzieciaczkow widzxialam jak na jawie te porody och niezapomniane uczucie , na szczescie to tylko sen

Sandy
Zebys wiedziala jakie ja mam wlosy tragedia odrosly do fryzjera nie ma za co isc dobrze ze zima czapkje zaloze i nie widac

Karenka tez mialam robione echo serduszka wyszlo wsio bardzo dobrzea okazalo sie ze moja niunia mawade serduszka , na szczescie dziury sie zasklepiaja i nie ma sinicy ale zycze powodzenia moze powazaniejsze wady sa wykrywane bardziej oby u was oczywiscie nic nie bylo i tego sie trzymaj

Reszte mam dzisiaj ja witam z rana i na kawe zapraszam

Cześć:)
Marzena mnie uprzedziła, ale my już po spacerkach z psem, ubieraniu, zabawa trwa w najlepsze :))) Teraz zrobiłam sobie wreszcie kawę bo czasy, gdy kawa była pierwsza minęły bezpowrotnie.
Katrina gratuluję Kubusiowi ząbków! nie martw się że dwa jednocześnie bo biedrona ma identycznie i idą jej dwójkami. Na szczęście Kubuś zniósł to mężnie poza niewielkim kapryszeniem.
Malfi zobaczysz na echu, nie martw się bardzo bo przecież jakby co to wszystko może się jeszcze cofnąć a i medycyna teraz działa cuda. Będzie dobrze!
Zoyka fajnie że wizyta była udana a podróż powrotna spokojna i bez niespodzianek pogodowych. Julka jest dzielna :)
Ollena jak noc minęła???

Hej Wam!
Odezwalabym sie wczoraj ale jakas awaria jest z naszym netem od 3 dni, tylko w dzien jest a wieczorem wylacza sie na cala noc... wtedy kiedy ja moge to ni ma;)
Narazie wirus na mamie sie skonczyl, wczorajsza noc i caly dzien spedzila na wc, wieczorem juz byla na pogotowiu. Dzis lepiej, juz pierogi bedzie lepic;)
MIa jak narazie oszczedzona! tfu tfu!
No i pragne zakomunikowac, ze bede robic wszystko zeby moje dziecko mialo jeszcze jedna drzemke popoludniu bo zimowa pora wymiekam wstajac jak dzis o 5.45. Koniec kropka! Niech idzie spac o 20 ale wstaje o normalnej porze.. Przydatne chwilami to jej chodzenie spac o 18 bo sw spokoj, wyjsc mozna itd ale jednak jestem jak neptyk caly dzien a wieczorem o 18 juz nie wiem jak sie nazywam..

Majuska
wspolczuje kataru, niech Packa szybko zdrowieje i idzie do zloba!

Zoyka super ze wrociliscie cali i zdrowi!

Katrina gratuluje zeboli!

Krzeselko do karmienia mam z Graco po Patryku, fajne, tyle ze po 6miesiacu teoretycznie bo praktycznie Mia jeszcze nie siedzi wiec jak wroce bede karmic tak jak w PL na lezaco na kanapie czy podlodze bo w lezaczek juz nie wejdzie tzn wejdzie ale bedzie chciala z niego wyskoczyc a on zreszta tylko do 9kg..

Aniu nic nie wiadomo w sprawie domu? Pytalam czy dogrzewacie tamten domek podczas zimy? tzn ktos Wam dogrzewa zeby nic nie zgnilo?

Moje dziecko mnie olalo. Doslownie. Zaczac by trza od faktu, ze z okna w salonie i z okna w sypialni widac jadace pociagi. Slychac slabo, ale z okna na pietrze widac je bajecznie - miedzy dachami domow, na tle nieba, cale wagony + kawalek nasypu. Maly juz zna haslo "pociag jedzie" i lubi na nie patrzec, wiec kiedy slysze nadjezdzajacy pociag, biore go na rece i patrzymy. No i wstalo dzis rano, pokotlowalo sie po rodzicach, zaczelismy sie zbierac do wstawania, kiedy uslyszalam pociag, wiec lap malego na rece i patrzymy, patrzymy, a ja czuje jak splywa mi na cycki i od nich w dol cieplutka struga... pampek po nocy odmowil wspolpracy.

Dzień dobry.

U nas zima. Sypie od połowy nocy.
Spaliśmy wszyscy do 8. Julka oczywiście z nami. Modlę się żeby nie była chora. Godzinę przed domem prosiłam Jarka żeby się zatrzymał na chwilkę bo Julka musi sie wyprostować bo się pręży i marudzi strasznie. A ten jak osioł, ze wytrzyma i mam się wysilić żeby ja uspokoić. Jak juz się wkurzyłam to stanął na przystanku na wiosce. Wyskoczyłam z auta i mówiąc żeby siadał na tyle nz Julką i sam ją uspokoił a ja poprowadzę. A ten idiota wyjął Julkę z samochodu i zaczął z nią chodzi po drodze. Julka w samych welurowych dresikach , pod spodem body i ratjuzki. Zaczęłam krzyczeć ze dziecko przeziębi a on ze wariatka ze mnie i ze nic Julce nie będzie. Kuźwa ..było -2 , Julka rozgrzana .. załamka.

Ollena w domu na wsi nikt nie pali bo nie ma w czym :-) przecież dlatego mieszkamy we Wrocławiu bo tam piec ubiegłej zimy strzelił a pieniędzy brak na kupno innego... domek więc zamknięty a wiosną jest wietrzenie i suszenie murów. Nic innego na razie nie wymyślimy i jest jak jest.
Co do wyjazdu nic nie mówię bo zapeszę! Powoli się klaruje ale... zobaczymy jak będzie :)))

Wanda jednak nie jest tak zdolna i pampek wytrzymuje całą noc, nie zmieniam podczas karmienia bo by się żmija rozbudziła i wtedy żegnaj nocko. Rano szybko przebieranie, ale na razie wszystko trzyma bez przesikania więc nie ma co narzekać :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry