reklama

Ciąża po 40

klaczku Ty mi powiedz! jeszcze mi mowi przez tel, ze ze 3 dni mu zejdzie...hahhaha..
Zaraz ide do babci zlozyc zyczenia imieninowe to mi powiedzial, ze on ma wazniejsze osoby, ale za godzine zebym przyjechala... Rece opadaja.
NIe bede sie odzywac, niech robi co chce, jedynie z ojcem jego pogadam w wolnej chwili bo ojciec jego ten typ, ze baba ma w domu robic wszystko, dziecmi sie zajmowac a chlop jak pracuje to nic innego niet.

Majuska ja ubije poprostu i do rozwodu nie dojdzie..

Azula ja mysle, ze na 20 to nie uda mi sie Mii szybko przestawic, bo ona poprostu popoludniu woli sie meczyc jak spac wiec tak czy inaczej 18 wypada na spanie i nie ma bata. Ale dzis chyba jej sie przedluzy bo jeszcze drugi raz nie spala:)

reklama
Katrina zapomniałam, że dzisiaj przede wszystkim zyczenia dla Kubusia z okazji kolejnych miesięcznych urodzin :-D
Ollena ja próbuję od kilku miesięcy przestawić Wandzię na późniejsze spanie i jedynym sukcesem jest raz na tydzień godzina 18.00 :-D normalnie 17.30 i dziecka nie ma... i mało tego pomimo nocnych pobudek śpi do 7.30-8.00. Dziwny egzemplarz posiadam, ale jak już wspominałam to po braciszkach ma taką melodię do drzemek :))) A do męża nie jedź, niech sam sprząta skoro uznał to za życiowe powołanie, lepiej do babci z życzeniami imieninowymi biegnij :)))

Ania jak zawsze spostrzegawcza:-)Katrina więc dziubaski dla Kubusia od cioci azuli też:tak:Ollena próbuj codzień choćby o te parę minut później u nas już jest 19:30 kąpiel około 20-tej to już zasypia ,a też niby godzina ,a lekko dziecka przestawić się nie dało ale ja właśnie metodą codziennie 5 minut.To babcia Barbara:-D??.Kłaczku to zdjęcie to powinnaś jak skarb traktować no i pomyśleć trofeum:szok: i tak z tiebia gieroj.Majuska ,z tiebia toże:-)

Aniu dziękuję w imieniu Kubusia i proszę o przekazanie Wandzi - z okazji 8 miesięcy.

Wierzyć mi sie nie chce, że mój synuś ma juz pół roku!!!!!
Katrina niedawno z niedowierzaniem przecierałam oczy widząc tę 6 w suwaczku... a dzisiaj widzę 8 patrzę jak czas leci... ani się obejrzymy a tutaj nasze dzieci będą roczek świętować. :-D

Najważniejsze że zdrowo nam się chowają i odpukać w niemalowane żadne wielkie choroby ich nie dopadły.

Azula, gieroj jak z koziej d.u.p.y waltornia - na glupim zwirku wyprostowac zakret przy predkosci kolo 40km/h. Jedno co mnie tlumaczy, to ze na tym motorku w zasadzie jechalam pierwszy raz, a prowadzil sie jak pijana q...a po parkingu. Leciutki, o bardzo krotkiej kierownicy, dzieki swojemu zachowaniu zyskal imie "Kubus tanczacy z dziurami" i pasowalo jak cholera.
Ollena, ja nie rozumiem w tym momencie Twojego meza, ale moze wytlumacz mu, ze poki bedzie pomagal, to sie facet nigdy pic nie oduczy. Pomagajac, niejako afirmuje takie zachowanie i uczy ze mozna po pijaku wszystko i tak przyjdzie Twoj maz i dupe wycaluje. BLAD!!

Dobry wieczór :-)

Chrzest na niedzielę zaklepany. Byliśmy w kancelarii i ustalone. Julkę ochrzci mi mój dobry kolega , który jest u nas księdzem. Podkochiwałam się w nim w szkole średniej a i on miał do mnie słabość. Jak byłam na studiach a n w seminarium to przychodził do akademika. Jednak on zawsze była nawiedzony i jest takim księdzem z powołania.

Dla Wandzi i Kubusia Katrinowego buziaki od Cioci Zoyki.
Alez ten czas leci.Wandzia ma już 8 miesięcy a Kubuś 6.:-)

Wrzuciłam na GZ zdjęcia Julki z Chłopcami :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry