reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzień dobry,
Wandulkę obudził chyba jakiś zły sen bo płacz okropny:( utuliłam łezki ale już nie zasnęła i tak od 6.00 sobie brykamy po domu :-D
Zoyka będzie dobrze i poradzisz sobie z chrzcinami a ważne że uroczystośc będzie za Wami.
Marzena trzymaj się, dasz radę.
Zapraszam na kawę

Hej,
Mie przetrzymalam wczoraj 30 min, wykapalam o 18, usnela o 19. Wstala o 6.33 ;) lepsze to jak 5.45 ;)
Wzielam ja na dlugi space na mrozie o 4 i chcialam zeby usnela...NIC, oczy jak 5zl.

Co do mm to byl ze mna u babci, poklocilismy sie przed tym, pozniej juz ok niby. Mial wrocic po 30min, okazalo sie ze przyszedl chlop jakis do ojca cos naprawic i mm wrocil o 19...szkoda gadac, nie odzywalam sie slowem.
On zalamany bo ojciec pije i ze my powinnismy tam siedziec czesto zeby on poczul, ze ma rodzine a nie kumpli szukal itd. Jaaaaaaaasne.

Aniu spoznione gratulki dla Wandzi!
O ktorej ona ma ostatnia drzemke w dzien?

Mia od kilku dni spi 2 razy po 20 min w dzien:(((

Marzenko bedzie dobrze, jestem pewna! Masz rodzine, musisz byc pozytywnie nastawiona!!

Ollena ona śpi od 9 do 10 i potem 13.30-15.00 z delikatnymi przesunięciami popołudniowego spania. Jednak 15.30 już zawsze jest na nożkach i rozrabia.
Na grupę wrzuciłam zdjęcia Kubutka bo się dopominałaś :-D

Hej!
pomimo kataru cała noc przespana, dzielny bachor....

Marzenko wiem, że musisz być pełna obaw, strachu ..to normalne, po prostu pójdziesz, zaliczysz całą kuracje i będzie dobrze, trzymam za Ciebie kciuki, tak jak dziewczyny pisza, masz potężna motywację i tego sie trzymaj, motywacja jest bardzo ważna, rodzina Cię na pewno będzie mocno wspierać, oni są Twoim zyciem i dla nich sie w sobie zbierzesz i wszystko będzie dobrze.

Ollena Ty to masz 3 światy z Mijką, ale pocieszę Cie, jak teraz się wyeksploatuje to potem będziesz miec córe idealną.
Moja Paćka śpi w dzień tak około 2 godzin w okolicach południa, czasem nawet do 3 godzin dobije, potem o 20 zasypia i spi do 7, życ nie umierac, nie?..no ale ja też miałam z nią 3 światy swego czasu...:-D

Witajcie,

Spaliśmy do 8:30 . Bosko po prostu :-)

Marzenko - dobrze,że zabieg tak szybko. Mniej nerwów. Dasz sobie z tym radę bo masz dla kogo walczyć. Trzymam kciuki.

Olena - niezły show masz z ta słodką Mijką. Minie jej. Jestem pewna.

Julka jeśli wstanie o 7 to potem zasypia na 20 min ok 10.
Potem ok 12 na 30 minut, potem ok 13 na spacerku potrafi godzinkę pospać.
A potem ma drzemkę ok 16 też jakieś 30 minutek.

Pada śnieg z deszczem, padał całą noc. bleee.

Azula - na szczęście Jula zdrowa. Oby już tak zostało. Nie wiem po jakim czasie może wyjść przeziębienie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas za oknami wygląda na ładny dzień:-)Marzenko dobrze ,że już w piątek idziesz na zabieg bo z chorobami nie ma co zwlekać jak szybko zaczniesz szybko skończysz i potem już tylko dobre chwile Cię czekają.Dasz radę:tak:Ollena według mnie spacer nawet bez spania świetnie wpływa na zdrowie dziecka w tym spanie ogólne.Spaceruj z małą :-D.

reklama
Majuska
odpukac teraz Mia przynajmniej w nocy spi! i moge rzec na ta chwile,że zabkowanie bezobjawowe chyba, ze te drzemki krotkie sa objawami.

Ania
Mia jak wstanie z drzemki o 15.30 to spokojnie nawet do 19 z hakiem nie spi ale ja za nic w swiecie nie moge doprowadzic zeby wtedy jeszcze albo jeszcze raz spala..
Teraz zasypia, pospi pewnie z 30min, a pozniej ok 13 drugi raz i tyle.
Szkoda gadac..

Zoyka mysle, ze JUla sie uchowa, tatus ja podhartowal;-)
No i mam nadzieje, ze Mii przejdzie!

A wiecie jaka ona jest w ciagu dnia.. jak na kolanach siedzi to jakby owsiki miala, kreci sie na wszystkie strony, to samo na kocu czy w wozku, poprostu male ADHD ;-)
Ja juz widze, ze ona przeciwienstwo Patryka a co dopiero bedzie jak zacznie chodzic...normalnie Perszing bedzie!

Azula ja tu moge spacerowac bo jest gdzie ale w IE to tylko ulice,budynki i sklepy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry