Malfilka
Zaangażowana w BB
Zoyka- super, że podróż się udała. Wtchowawczyni wygląda na normalną i życiową.
A chłopcy w jakim wieku??
Kłaczek- bluzeczka odlotowa!!
Ollena- nie dajcie się wirusowi!!!
Karenka- napisz jak badania. Ja się wlaśnie umówiłam na połówkowe na połowę stycznia.
A ja rosne i rosnę...Mój M. zaczyna wątpić, czy to na pewno jedno we mnie rośnie...hehe
Jakie macie foteliki do karmienia? Czy są takie które można jakby rozłożyć jak nosidełka i użytkować też jak leżaczek??? Byłoby wygodne, bo mój psiak by nie sięgał- jak położę zwykły leżaczek na ziemi- to psia mać zaliże młodego:-):-)
A chłopcy w jakim wieku??
Kłaczek- bluzeczka odlotowa!!
Ollena- nie dajcie się wirusowi!!!
Karenka- napisz jak badania. Ja się wlaśnie umówiłam na połówkowe na połowę stycznia.
A ja rosne i rosnę...Mój M. zaczyna wątpić, czy to na pewno jedno we mnie rośnie...hehe
Jakie macie foteliki do karmienia? Czy są takie które można jakby rozłożyć jak nosidełka i użytkować też jak leżaczek??? Byłoby wygodne, bo mój psiak by nie sięgał- jak położę zwykły leżaczek na ziemi- to psia mać zaliże młodego:-):-)
Na razie karmię malutką w bujaczku na podłodze sobie razem siadamy i wcina obiadki. Pies nie atakuje jęzore, tylko czeka na resztki z miseczki 

nasze krzesełka z tych skromniejszych ale mi w zupełności wystarcza dla mnie to i tak super bo przy chłopakach nawet zwykłego drewnianego nie miałam na krześle się podkładki książkowe dawało(przy starszym ) ,a na to poduchę ,a jak się karmiło to na wersalce ,a dziecko o poduchę oparte.Ach czegóż to ludziska nie wymyślą,a teraz bujawka ,łóżeczko szkółka itp 5 w 1
:-