kłaczek
Fanka BB :)
ZGADLAM!!
No jest kawalek, ale nie dramat. Nottingham jest w miare ladnym miastem, a ze dosc sporym przy okazji to i lepszy dostep do sklepow (wiekszy wybor = nizsze ceny przewaznie) i latwiej o prace. No i jak cos, to samochodem krotka pilka i mozecie wpadac do nas na wies. Supcio!
Jadac autem z malym dzieckiem faktycznie musisz jak wyposazyc jak na wojne. Cholercia, tyle zabawek mam niewielkich a zajmujacych i nie mam jak Ci tego podrzucic... Kurcze, jak masz mozliwosc, zaopatrz sie w zabawki ktorych mala nie zna, fajnie jak wydaja dzwieki i swieca... Zajebiscie ze sie Wam juz udalo. Czemu Nottingham, a nie Londyn?
No jest kawalek, ale nie dramat. Nottingham jest w miare ladnym miastem, a ze dosc sporym przy okazji to i lepszy dostep do sklepow (wiekszy wybor = nizsze ceny przewaznie) i latwiej o prace. No i jak cos, to samochodem krotka pilka i mozecie wpadac do nas na wies. Supcio! Jadac autem z malym dzieckiem faktycznie musisz jak wyposazyc jak na wojne. Cholercia, tyle zabawek mam niewielkich a zajmujacych i nie mam jak Ci tego podrzucic... Kurcze, jak masz mozliwosc, zaopatrz sie w zabawki ktorych mala nie zna, fajnie jak wydaja dzwieki i swieca... Zajebiscie ze sie Wam juz udalo. Czemu Nottingham, a nie Londyn?
będzie ciężko ale kto jak kto Ty dasz radę.Sama tu z psiurem i Wandą świetnie se poradziłaś(nie wiem czy ja bym se tak super rad ę dała
) więc ta doba to już bułka z masłem.No i jak się spotkacie z Kłaczkiem foto reportażyk zróbcie.Aniu jedziesz do lepszego świata gdzie jest Robert i praca będzie dobrze.Zoyka to znaczy soda to wiem do pieczenia i gotowania głównie ,a srebro mam jedynie w formie pierścionka na paluchu więc napisz co tak byśmy wszystkie skorzystały no takie częste zastosowania:-):-)Ja umyłam kolejne okna jutro nie bo mam z Amisią te gimnastyki i chcę iść do gina .No i chyba jeden dzień oddechu mi się należy