Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio czyściłam słuchawke przysznicową octem - efekty świetne.
...super, nareszcie, cieszę sie razem z Wami, podróż jakoś zaliczycie, tak jak Azula pisze, tyle tutaj sobie sama radziłaś, to taka podróż to już Pikus, zresztą my tu wszystkie kciukasy będziemy trzymac i mam nadzieję, że będziesz te fluidy czuć, więc dacie radę 
nie ma to jak układy-układziki
To co ona teraz wyczynia to się w pale nie mieści, jest szybka jak błyskawica, cały czas robi zakazane rzeczy, włącza i majstruje mi przy zmywarce, wciąz do kosza na śmiecie zagląda, grzebie w kuwetach, ściąga pranie z suszarki, rozwala 10 razy dziennie swoje i moje ciuchy w garderobie..nie nadążam za nią..nic nie mogę zrobić..żłobek kurna zapłacony, a bachor sieje spustoszenie w domu
:-)
Na pewno nie będzie problemów z zatrzymywaniem się na korzystanie z toalety, karmienie Wandy czy spacer psa. Jedziemy Eurotunelem więc o wiele szybciej niż promem i myślę że to jedyna chwila gdy Tabi będzie w klatce. Paszport już mam z wypełnionymi szczepieniami, z tym że teraz o tyle zmieniły się przepisy że obowiązują godziny 24-120, co jest dużym ułatwieniem bo nie trzeba gonić straszliwie. Tabiś ma wszystkie szczepienia, odrobaczywienia, paszport i dodatkowo sprawdzony chip czy na pewno działa po pięciu latach.
No i dziękujemy z Wandzią za kciuki... przydadzą się na tę wyprawę i za te kciuki trzymane przez trzy miesiące teraz. Jestem z siebie dumna, że dałam radę z ruchliwym dzieckiem i psychicznym psem