• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

misia nam dr powiedziala (drugi potwierdzil), zeby nie sugerowac sie ulotkami bo na wszystkie te leki jest za mala. Nie daje sie go ciagle tylko max 3 dni, ma pomoc i tyle.
Na pewno pojde do lekarza jak nie bedzie poprawy. Ostatnio na drugi dzien po lekach katar i kaszel byl mniejszy, zobaczymy jutro. Brzuch nie mysle, ze ja boli bo ona sie bawi jak ktos sie nia zajmuje, ciagle i bez ustanku. Jak zostaje sama, odchodze to jest krzyk..

reklama
cudnie :-)
dzieki wielkie.
Ostatnio zagotowałam ocet i odkamieniałam kubeczki na szczoteczki oraz słuchawkę prysznicową.
Z sody i octu zrobiłam kiedyś pastę i też coś czyściłam a teraz jak znalazłaś takie wielkie paczki sody to ma sodowa działaność będzie nieczym nieskrępowana. Zoyka dzięki Tobie staniemy sie EKO - perfekcyjne i wygryziemy Rozenek i Jusis razem wzięte :-D

Zasnęłam przy usypianiu Paćki i cały wieczór szlag mi trafił:no:...zimno mi!!!!:wściekła/y:
Dziewczyny ja teraz przy zapalenieu oskrzeli dawałam Paćce Pulneo , lekarka kazała mi dawać 3 x dziennie po 2,5 ml ( Paćka waży 10,5 kg) ostatni raz najpóźniej o 16. a niedobre to cholerstwo , musiałam się namęczyc, żeby jej to do dzioba wcisnąć.

Paćka dzis pierwszy raz jechała w nowym foteliku, no i tak to my możemy jeździć:-D...dziecko zachwycone widokami, grzeczne, zima mogłaby sie jeszcze skończyć, żeby nie trzeba było w te wszystki kurtki i czapy się ubierać

Zoyka zapisałam link, zapoznam się w pracy :-D
Majuska ja miałam postulat do nieba: zima od 20 grudnia do 10 stycznia za wyjątkeim stoków narciarskich, saneczkowych oraz miejsc robieina bałwana (w sumie na wiejskiej i bez śniegu dają radę)...

reklama
Siedzę tu sama. Słucham tej piosenki po raz setny ?

Może Mikołaj się domyśli i mi płytę pod choinkę wrzuci.

Coś stuka w rurach od kaloryferów. Dziwnie jakoś, jakby miały wybuchnąć zaraz. MM śpi. Jula śpi. Każde osobno. Julka Jego nie wyczuła. Ciekawe czy wyczuje jak się zaraz położę kolo mm.

Jak u Was z prezentami ? My od kiedy jesteśmy małżeństwem nie robiliśmy sobie prezentow. Ja chciałam , J - nie chciał.Tłumaczył,ze są ważniejsze wydatki. Moze nei potrafi kogoś obdarowywać ? Tak sobei to tłumaczę. Kupiłam dla niego prezent . Trudno. Najwyzej bedzie mi przykro ze ja nei dostałam. Lubię dawać prezenty.
Sugerowałam mu że chciałabym dostać biżuterię sutasz, wklejałam linki nawet. O książce mówiłam, o płycie. Ehh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry