reklama

Ciąża po 40

misia nam dr powiedziala (drugi potwierdzil), zeby nie sugerowac sie ulotkami bo na wszystkie te leki jest za mala. Nie daje sie go ciagle tylko max 3 dni, ma pomoc i tyle.
Na pewno pojde do lekarza jak nie bedzie poprawy. Ostatnio na drugi dzien po lekach katar i kaszel byl mniejszy, zobaczymy jutro. Brzuch nie mysle, ze ja boli bo ona sie bawi jak ktos sie nia zajmuje, ciagle i bez ustanku. Jak zostaje sama, odchodze to jest krzyk..

reklama
cudnie :-)
dzieki wielkie.
Ostatnio zagotowałam ocet i odkamieniałam kubeczki na szczoteczki oraz słuchawkę prysznicową.
Z sody i octu zrobiłam kiedyś pastę i też coś czyściłam a teraz jak znalazłaś takie wielkie paczki sody to ma sodowa działaność będzie nieczym nieskrępowana. Zoyka dzięki Tobie staniemy sie EKO - perfekcyjne i wygryziemy Rozenek i Jusis razem wzięte :-D

Zasnęłam przy usypianiu Paćki i cały wieczór szlag mi trafił:no:...zimno mi!!!!:wściekła/y:
Dziewczyny ja teraz przy zapalenieu oskrzeli dawałam Paćce Pulneo , lekarka kazała mi dawać 3 x dziennie po 2,5 ml ( Paćka waży 10,5 kg) ostatni raz najpóźniej o 16. a niedobre to cholerstwo , musiałam się namęczyc, żeby jej to do dzioba wcisnąć.

Paćka dzis pierwszy raz jechała w nowym foteliku, no i tak to my możemy jeździć:-D...dziecko zachwycone widokami, grzeczne, zima mogłaby sie jeszcze skończyć, żeby nie trzeba było w te wszystki kurtki i czapy się ubierać

Zoyka zapisałam link, zapoznam się w pracy :-D
Majuska ja miałam postulat do nieba: zima od 20 grudnia do 10 stycznia za wyjątkeim stoków narciarskich, saneczkowych oraz miejsc robieina bałwana (w sumie na wiejskiej i bez śniegu dają radę)...

reklama
Siedzę tu sama. Słucham tej piosenki po raz setny ?

Może Mikołaj się domyśli i mi płytę pod choinkę wrzuci.

Coś stuka w rurach od kaloryferów. Dziwnie jakoś, jakby miały wybuchnąć zaraz. MM śpi. Jula śpi. Każde osobno. Julka Jego nie wyczuła. Ciekawe czy wyczuje jak się zaraz położę kolo mm.

Jak u Was z prezentami ? My od kiedy jesteśmy małżeństwem nie robiliśmy sobie prezentow. Ja chciałam , J - nie chciał.Tłumaczył,ze są ważniejsze wydatki. Moze nei potrafi kogoś obdarowywać ? Tak sobei to tłumaczę. Kupiłam dla niego prezent . Trudno. Najwyzej bedzie mi przykro ze ja nei dostałam. Lubię dawać prezenty.
Sugerowałam mu że chciałabym dostać biżuterię sutasz, wklejałam linki nawet. O książce mówiłam, o płycie. Ehh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry