losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Basiu w jakim wieku masz corki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie za bardzo mnie to dziwi
Chyba raz w życiu wyszedł mi murzynek bez zakalca - bo tak zawsze 5 minut po wyłaczeniu piekarnika m. stoi i pyta czy już może spróbować jaki tym razem wyszedł
Teraz mam takie sprawdzone - budyń się daje do środka, między warstwy ciasta, i jest mokre a zakalec niepotrzebny
które co czas jakiś i to bez takiego obiążenia białkiem się odzywają :-(
...na pytanie "dlaczego?" odpowiada jak przedszkolak :"bo nie" i dogadaj sie z mlodzieza
.
Rajmund miewal zapedy typu "mamusia inaczej to przyrzadza", ale zawsze zaraz potem poprawial sie ze przeciez co kobieta to kuchnia. Fakt, nawet moja mama mowi mi ze gotuje zupelnie inaczej niz ona. Nie wymyslam Bog wie czego - kuchnia prosta, czesto improwizowana, czasem na poczatku ma byc co innego a finalnie wychodzi zupelnie inna bajka, ale ogolnie chyba smaczne bo jakos nikt nie narzekal. Ot, dzis zupa gulaszowa po prostu. I chyba jednak zupa gulaszowa zostanie.
Oj, krzywej cukrowej nie zazdroszcze, mnie to czeka jeszcze w ciazy, obiecalam solennie wyrzygac glukoze - nie wyobrazam sobie na pusty zoladek i utrzymac ja w srodku. Ble... Co do spokojnego snu noworodka... Wiesz co? Karmiac piersia jadlam praktycznie wszystko, tylko zapijalam to herbatka z rumianku (bo lubie) z koperkiem wloskim (lekko wiatropedny), anyzkiem (wzmaga laktacje) i odrobina kminku (no, ten to wiatry pogania!) - dzieciaki nie mialy kolek, za to jak sobie baczka maluszek puscil...