reklama

Ciąża po 40

U nas od zawsze Sudocrem. Nawet na mm dziala ;)

Andzike dzieki za przepis to nie jest tzw ciasto sypane? mega szybkie itd? nasza byla wspollokatorka robila z tym ciastem wszystko, tzn wkladala sliwki, czasami mak i co kto chcial To jest to ciasto?

reklama
Linomagiem smarowałam,sudokremem też mączki nie próbowałam ani tej maści Andzikowej .Problem polega na tym,że ona jak się zes.. to na początku nie sygnalizuje albo usłyszę,że to robi albo wyczuję i wtedy mi się odparza.I teraz ten stan zaogniony muszę zlikwidować.Siostra mi załatwiła Penathen i grubo zasmarowuję dupeczkę.I kupiłam jeszcze Bephanten 40 zł:wściekła/y:tak mi poradzili w aptece.Skonam:eek::crazy:Do tego lezie wciąż w kierunku pieca co mamy go w pokoju no tak mieszkamy ,że inaczej rady nie dało i no i bawiła się popiołem:szok: .Jutro G mnie to obchodzi M niech zakłada barierkę:tak::tak::tak:

Witam się:)

Kłaczek-szafka bardzo w moim stylu,no podoba mi sie
Karola witaj

A ja tam po cichutku marze o chłopcu,coby parka była, drugie dziewcze też mogłoby być byle zdrowe, i u mnie jest duże ale...., no nic poczekamy zobaczymy, tylko sie boje że znowu taka ciezka ciąża-cukrzyca,nadciśnienie,-mimo ze pod kontrola to na koniec ciązy-skoczyło mi pewnego dnia -obudzilam sie i biegiem lecialam do szpitala łeb mi pekał i mlodej nie czulam w szpitalu cisnienie 195/120.
Lekarze sie zbiegli i cc mialam z marszu prawie-brr jak pomysle o tym co moglo sie stać, a zanim mloda sie pojawila cóż 2 poronienia, mnostwo badan i zadnej przyczyny, tak po prostu sie stało... wiec na razie drugie dziecie w sferze myslenia-zwyczajnie z powodu strachu

Kłaczku tak się na pawianiej doopie mej gąsienicy córuś skupiłam ,że zapomniałam Ci szafeczki pogratulować:tak:.No i w końcu pomaluj chatę i zrób ten fotoreportażyk:-)A Karolki ja już więcej dzieci nie planuję ale gdyby wpadka się jakowaś zdarzyć miała to zdecydowanie jeszcze córunia

Azula, sudocremu nie sprawdzalam, ale bardzo sobie chwala. Bephanten z reszta tez.
Aga, ja chce salon w takim widzie miec. Te meble sa przerozne i mozna dobierac "po kawalku", wiec w miare jak sobie uzbieram kaski, bede mogla kupowac.

azula - u nas jak Kubuś miał 6 dni to miał taka jakby biegunkę i odparzył pupcię strasznie, żaden Tormentio, Bephanten, ani żadne cuda nie działały, tylko maka ziemniaczana. Dupkę wygoiliśmy szybciutko.

a u nas z kolei sudokrem kompletnie do bani, Paćka miała po nim dwa razy gorsze zaczerwienienia i krostki niz przed, jak tylko zmieniłam na linomag od razu ulga, tak więc , co doopka to inny specyfik sie sprawdza:-):-), chwaliłam sobie bardzo tez krem na odpaezenia z Nivea, mąka ziemniaczana nie przynosiła ulgi
jesteśmy po wyprawie do miasta, kupiłam Paćce buty z Cocodrillo na przecenie i kapciochy z Befado, drugą parę, potem odwiedziliśmy tatunia w pracy, potem zakupy spożywcze i tyle co weszliśmy do domu, Paćka latała po galerii jak dzik, wg zasady : tam gdzie chcę i sama, żadnego trzymania za rączkę, to nic że 2 razy wlazła w szybę od RTV Euro Agd, ale ledwo za nią nadążałam, u tatunia na hali wlazła w lustro:-D potem ukradła dziewczynom bułkę, w sklepie obważanka, teraz poprawiła jogurtem i chyba koniec jedzenia na dziś,a ze żłobka to wogóle nie chciała wychodzić, wracała na sale co chwila, tak mi się bachor rozwinął:-D U nas koniec świata, wszystko pokryte grubym lodem, pozamarzały mi drzwi w samochodzie, wkładałam Paćke naokoło, na ulicach lodowisko koszmarne, co to za aura, rany boskie:no::no:

reklama
cześć Dziewczęta :-)
Witaj Karola :-) Kłaczku a gdzie wezwanie do rundy na rakietach i ze śpiewem na ustach :-D
Gratukuje szafeczki, współczuje odparzeń... tyle ogranęłam ...
Ollena w czasach kryzysu:
szklanka mąki, szklanka cukru, szklanka kaszy manny + proszek do pieczenia + jabłka z cynamonem starte na tarze+ masło ...
sypkie wymieszać: jedna szklanka sypkiego - jabłka tarte - sypkie- jabłka - sypkie - masło w wiórkach - ale nie pamiętam ile masła i na ile do pieca :baffled:
a dziś mnie dziecie zaszokowało: wszedł do łazienki, oderwał kawałek papieru do de... wytarł dzioba a papier złozył i odłozyła na szafkę umywalkową ... :szok::szok::szok: idę wodować sennego ssaka.
Ssak wodowany a ja poprawiłam literówki - niestety ale Kubula jak widzi komputer i mysz to szaleje ... teraz zdabia ojca pianą kąpielową :eek: wyruszam z odsieczą.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry