Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...Kacper będzie dziewczyny na nia pętał az miło, Paćce nawet nie pokazuję
Myslisz, ze ja nigdy kluczyków w aucie nie zostawiłam, a jakżesz, raz zostawiłam niedomkniete boczne drzwi, raz boczna szybe zupełnie odsunięta do spodu, kluczyki to mi raz sąsiad przyniósł, raz tez zostawiłam klucze w drzwiach do mieszkania, a byłam w środku, tez mi sąsiad przyniósł
...wiwat nieprzytomni i zakręceni
...raz też miałam przygode z wpadnięciem kluczyków do kanału pod moją klatką ( a zapasowe kluczyki w Wawie, bo auto firmowe ) na szczęście spadły na taka boczną półeczkę i zmajstrowałam na pałąku haczyk ( ułamałam go z wieszaka i taśmą klejącą przykleiłam do kija z miotły - Mc Gajwer
) pięknie zahaczyłam o stojące w pionie kółeczko od kluczy i wyjęłam je, cały blok mi kibicował, z psami i kotami

więc bez szaleństw. Kontemplowałam sobie tą myśl w spokoju, gdy nagle ktoś puka do drzwi - sąsiad 60+ (jak większość u mnie w klatce) z zafrasowaną miną uświadomił mi, że zostawiłam klucze w drzwiach - mało tego, pod drzwiami czekały wszystkie moje urodzinowe prezenty, łącznie z przyschniętymi już lekko kwiatkami