reklama

Ciąża po 40

Majuśka, mi się to wietnamskie dziecko też przez zupełny przypadek trafiło :-D ale spoko był dzieciak, jezdziłam do niego przez 3mies. przez pół miasta na 5 rano, ale o 8 byłam już po robocie :-D a płacili nieźle ;-) skończyło się gdy znalazłam "normalną" pracę w biurze - połączenie porannego wstawania, siedzenia w biurze i studiów wieczorowych 3x w tygodniu w pewnym momencie mnie pokonało ;-)
Paćka energiczna dziewczyna - mogła gdzieś zębami przydzwonić ...
Florentynka - mina na "kurzą doopę" to Kacpra sposób na powiedzenie, że ma w nosie kolejne łyżeczki jedzenia... ale jak podawaliśmy mu okrutnie kwaśny Cebian i słodkogorzki Penicydal na łyżeczce to potem na sam widok niebieskiej łyżeczki robił "kurzą doopę" z ust:no:

Eve-marie - witaj :-) mnie też dziewczyny niedawno przygarnęły i bardzo mi tu z nimi dobrze :-)

reklama
Witaj Ewo serdecznie :-)
Kłaczek zaznajomi Cie z naszym radosnym rytuałem - od dziś trenuj gamy bo ze spiewem an ustach musisz się z nami przywitać...
Kłaczku, snieg w RP spory to może na biegówkach Ewa pokona rundę honorową ?
Flo współczuje i znam ten ból bo Kubula ma tak samo... Dlaczego ne ma antybiotyku w czopkach ? Próbowałam te jego leki nie są złe więc o co chodzi ?
aa dziś pan monsz poszedł odśniezyć autko oraz je ocieplić ... Pan M, ubrany, ja ubrany, dzieć ubrany ... wkładam czapkę mu i co czuje ??? Kupiszona ... Pan M. sie rozebrał, ja się rozebrłam no i dziecia też ... do bodziaka ... 40 minut spóźnienia do roboty :baffled:

Ostatnia edycja:
Czesc, Eve! Milo ze wpadlas! A wpadlas... Warunkiem przyjecia do naszego grona Matek Geriatryczek, jest wykonanie rundki raznym truchtem wokol ratusza w swej miejscowosci (jak nie ma ratusza moze byc fara z plebania) ze stosownym spiewem na ustach. Poniewaz pore mamy zimowa, wlasciwa piesnia na dzis bedzie "Z kopyta kulig rwie" Skaldow i nie mow ze nie znasz, NASZE roczniki to znaja. :tak:
Misia, zdaje sobie sprawe z warunkow pogodowo-nawierzchniowych, zalecam rakiety sniezne. O!

Misia45 ze śpiewu nici, bo co prawda wychowana w rodzinie muzyków, to głucha jak pień. Za to uzdolniona plastycznie - maluję obrazy, na razie mam stronkę w przebudowie, ale jak zrobię ją i będzie dostepna to powiadomię.
Co do nart to zdecydowanie nie biegówki, jeżdżę dużo i długo, bo 34 lata (wow to już tyle:szok:) ale zwykłe zjazdówki.

Flo oczywiscie tym dozownikiem to po odrobinie po wewnetrznej stronie policzka. ale jak nie dziala to moze ulubione jedzenie i raz to a zarazodrobine leku i tak na zmiane. ALE znajomi mi ostatnio powiedzielu ze malemu do flachy dodawali antybola, dr im to podpowiedziala.

Czesc, Eve! Milo ze wpadlas! A wpadlas... Warunkiem przyjecia do naszego grona Matek Geriatryczek, jest wykonanie rundki raznym truchtem wokol ratusza w swej miejscowosci (jak nie ma ratusza moze byc fara z plebania) ze stosownym spiewem na ustach. Poniewaz pore mamy zimowa, wlasciwa piesnia na dzis bedzie "Z kopyta kulig rwie" Skaldow i nie mow ze nie znasz, NASZE roczniki to znaja. :tak:
Misia, zdaje sobie sprawe z warunkow pogodowo-nawierzchniowych, zalecam rakiety sniezne. O!

Mogę udawać, że śpiewam zjeżdżając z jakiejś byczej góry, ale nie każcie mi latać i śpiewać dookoła ratusza, czy plebanii, bo mi żyć nie dadzą tam gdzie mieszkam.

Dobry wieczór.

Zawsze mam tak,ze nadrabiam zaległości i zapominam co której miałam odpisać. Macie na to metodę ?

Flo - rozbawiłaś mnie oczywiście. Nie dziwię sie ze Maksiu robi ustami kurzą dupę skoro opowiadasz ze zaaplikujesz mu antybiotyk doodbytniczo ! :-D:-D

Azula ale wnuczek podobny do Adama. Te uszy :-D:-D:-D

My dzisiaj obiadowaliśmy w Babci . A ze i Jarka imieniny były to dostał od Teściowej już wczoraj blachę karpatki. Dzisiaj już nie ma ani grama. Mdliło go a wciągnął. Ja zjadłam dwie kostki z całej blachy.
Julka jako najważniejszy członek rodziny siedziała u mnie na kolanach i zjadła z nami obiad z dwóch dań. :tak:

Majuska, Andzike - Kobiety które żadnej pracy się nie boją! Wow. A ja 12 lat ta sama branża.

Olena - pomyśl o tym co kochasz i lubisz a potem się tym zajmij i zarabiaj na tym.

Witaj eve-marie !;-)

Widziałyście to pod avatarkeim ?
Jakieś nowe funkcjonalności forum ?

Zadanych pytań
0Rozwiązań problemów0Najlepszych odpowiedzi0Dobrych odpowiedzi0

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Też się zastanawiałam o co come on, ale po ciągłych niespodziankach na forum dogomania chyba nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć :-D
Zoyka - karpatka, mniaaam, muszę poprosić babcię, żeby zrobiła, robiłam raz i wyszła mi wybitnie nizinna :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry