Andzike
Fanka BB :)
Dooobra, otworzyłam w dwóch oknach, może niczego nie przegapię ;-)
Majuska - lepiej już z kosmitą?
odnośnie pogody - jak widać w tivi nie kłamali... ;-) dość mam tego śniegu, ostatnie dwa tygodnie wolności i nigdzie się wybrać nie mogę,a Łowicz czeka... Paweł mendzi (mędzi?
), żebym nie jechała taki kawałek w tą pogodę 
Majuska - Twoje środkowe dziecko ma dziś jubileusz? :-) sto lat!
Z tych tekstów co wkleiłaś to moja mama stosowała wszystkie poza 5
ale to tylko dlatego, że moi rodzice rozwiedli się jak bylam mała ;-)
Majuska i Flo - chyba tu trzeba ściągnąć FF, mamenabank też i wątek Łucji wróci na właściwe tory
chociaż w takiej formie w jakiej jest to mój ukochany wątek na dogomanii ;-)
kłaczek - niech się Karollo ćwiczy, jeszcze niejednego guza sobie nabije ... Kacper ostatnio bawił się pilotem i tak się walnął w głowę, że aż hukło... Spodziewałam się mega płaczu, a tymczasem uśmiechnął się i obgryzał dalej ;-)
Asia - fajnie, że już końcówka, ale pracę to byś sobie mogła darować i cieszyć się ostatnimi tygodniami "spokoju"
Ollena - trzymam kciuki, żeby noc była spokojna...
Zoyka - pewnie zapeszę, ale Kacper póki co też zdrowy, jak Kubuś katriny...
Qrcze, Kacper od kilku dni wieczorem wypija butelkę z kaszką, po czym kategorycznie domaga się cycka - jak tylko się koło niego położę - zasypia w 30sek. Ale cycka przed spaniem pomiąchać musi...
Majuska - lepiej już z kosmitą?
odnośnie pogody - jak widać w tivi nie kłamali... ;-) dość mam tego śniegu, ostatnie dwa tygodnie wolności i nigdzie się wybrać nie mogę,a Łowicz czeka... Paweł mendzi (mędzi?
), żebym nie jechała taki kawałek w tą pogodę 
Majuska - Twoje środkowe dziecko ma dziś jubileusz? :-) sto lat!
Z tych tekstów co wkleiłaś to moja mama stosowała wszystkie poza 5
ale to tylko dlatego, że moi rodzice rozwiedli się jak bylam mała ;-)Majuska i Flo - chyba tu trzeba ściągnąć FF, mamenabank też i wątek Łucji wróci na właściwe tory
chociaż w takiej formie w jakiej jest to mój ukochany wątek na dogomanii ;-)kłaczek - niech się Karollo ćwiczy, jeszcze niejednego guza sobie nabije ... Kacper ostatnio bawił się pilotem i tak się walnął w głowę, że aż hukło... Spodziewałam się mega płaczu, a tymczasem uśmiechnął się i obgryzał dalej ;-)
Asia - fajnie, że już końcówka, ale pracę to byś sobie mogła darować i cieszyć się ostatnimi tygodniami "spokoju"

Ollena - trzymam kciuki, żeby noc była spokojna...
Zoyka - pewnie zapeszę, ale Kacper póki co też zdrowy, jak Kubuś katriny...
Qrcze, Kacper od kilku dni wieczorem wypija butelkę z kaszką, po czym kategorycznie domaga się cycka - jak tylko się koło niego położę - zasypia w 30sek. Ale cycka przed spaniem pomiąchać musi...