Hełoł :-)
Zoyka, tantum verde w psikaczu na ból gardła. Nurofen jest z ibuprofenem więc jak będziesz leciała to kup od razu jakiś preparat z paracetamolem. Można dawać na zmianę co 4 godziny przy wysokiem temperaturze. Kuba ma tendencje do takiej ok. 39 i więcej i tak mi polecił pediatria. Z syropów - Kubul pił flegaminę, ale ddo 16 bbo wszelkie syropry wykrztusnie należy podawać do 16/17.
Ollena po auqmentinie Mia nie powinna juz gorączkować, Kuba brał Ceclor i faktycznie po 5 dobach NIC sie nie zmieniło więc ja zmieniałam lekarza a ten zmienił antybiotyk. Sądze, że skoro Mia ma temperaturę to powinnaś iśc do lekarza no i zrobić po pierwsze badanie moczu. To jest polski standard - temperatura nalezy wykluczyć zapalenie dróg moczowych, a krew mogą jej zrobić z palca.
Flo kto Ci mówił o nawilżaczu ? Pytałam kilku pediatrów bo blok, bo centralne bo chcieliśmy kupić i KAŻDY ale to KAZDY powiedziała że ŻADNYCH nawilżaczy powietrza, a już nie daj boże jakieś nawilżania mokrymi ręcznikami na kaloryferach jak dawniej się robiło. Wietrzyć pokój, temperatura ma być do 21 stop. i już. Rozmawiałam z pediatrami, neonatologami i szpitalnymi i przychodnianymi.
a zupełnie inne bajki - co wkładasz oprócz kremu ?
Aniu_D(e) Wandzia jest urocza, te fotki są sprzed mieciąca ponad więc nie wyobrażam sibie jak się zmieniła teraz.
Majuska nie wypowidaałam sie o marsie ale dzisiejszy poranek ... cóz w pęczek i w kosmos...
Asia skóre CI złoić !!!zaglądaj tu cześciej i odpoczywaj.