reklama

Ciąża po 40

Zoyka włąsnie gdyby były 3 żarówki to spoko a z jedną ? musze zobaczyc na zywca - to do sypialni więc nie muszę miec baaaardzo jasnego światła. Jutro może coś nabędziemy bo obecny zyrandol doprowadza mnei do szału.
Majuska łoże ma czarne- tapicerowane, szare ściany i brzozową komodę. Narzute i poduchy kupiłam w zarze home - fioletowe - taka w sumie zgaszona śliwka, mam szare rolety, zasłono - firany ... szare... więc zyrandol ten czarny by pasił.
a łoze w tym stylu:
http://www.mkfoam.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=145:80209&Itemid=109
dokłądnie to nabyłąm tzw. box + zagłowek a że było to ponad 2 miesiące temu to nawet nie pamiętam jaki :-D a materac chyba taki:
http://www.mkfoam.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=25:amsterdam&Itemid=103

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska wybrałam jakiś sztuczny zamsz - u znajomej sie sprawdza a jej Leon jest wyjątkowym kocurkiem. A rozmiar tylko 160x200 materacyk - taki teraz też mamy ... zobaczymy. teraz zyrandol i będzie komplet ... mam ochotę na jakąs tapetę za łbem, albo inne wzroki ale nie wiem czy dam radę przekonać swego m. bo co jak co ale on Adamem Słodowym nie jest.

Andzike, u nas mam wrażenie leci 6 i 7 głównie:-D " Ty to nazywasz hip-hopem??? posłuchaj sobie...bla, bla, bla":-D:-D

Misia tapetka mi sie widzi, w takie bogate roślinne wzory, nie wiem jak to się fachowo nazywa ....

Byłam w Aptece i dokupiłam paracetamol w czopkach. Nurofen jest jednak lepszy bo zbija gorączkę, uśmierza ból ale działa tez p/zapalnie a paracetamol tylko zbija gorączkę i uśmierza bol ale działania anty bakteryjnego nie ma. Jedynie gdy dziecko am wymioty to on nie podrażnia śluzówki gdy podaje się go doustnie. Tak mnie pouczyła pani aptekarka.

ale pomór na BB.Jest tu jakieś nie gorączkujące i nie kaszlące dziecko ?:tak:

Witam.
Są i to nawet dwie:-)[obym nic nie wykrakała].
Asia ,to już prawie końcówka.
My dziś do dentysty ,trzymać kciuki

Nocjakby lepsza ale dlaczego ona tak jęczy i popłakuje w środku nocy:angry::-( ja nie wiem ani łosrana ,ani głodna tylko mnie wybudzi skutecznie bo nawet przytulania i śpiewania niewiele dają no trzymanie za rączkę i szeptanie sroczka kaszkę warzyła coś działa.Powodzenia wszystkim w dniu dzisiejszym .Mam nadzieję ,że Majusce drzwi odmarzną (jest taki środek który wiem ,że co niektórzy stosuję M też to WD 40 chyba tak na to mówi:eek:)Sandy dentysta spoko dacie radę:tak:.Misia no zadziałałaś na mą wyobraźnię dałabyś może jakąś fotę widoku ogólnego (no może dasz radę jakąś fotkę wkleić:-))Te fioletowe poduchy :-D.Andzike nie wiem czemu ale ja to chyba ojcem winnam być bo większość tych tekstów z powodzeniem ja stosowałam no zmień spytaj mamę na spytaj tatę;-)PS doopka jakby blednieje więc jest nadzieja ,że pozostanie w całości:-)

Cześć,o prawda budziłam się bo koszmarnie bolała mnie głowa ale nei jest źle.Wieczorem JUlii gorączka spadła do 37, 5 za to rano miała 39. Kaszel mi się nie podoba. Co któreś kaszlnięcie jest głębokie i mokre. Juz dałam nurofen i teraz spi.
Do lekarza dzwoniła i dzisiaj nie ma szansy an wizytę , tyle chorych dzieci. Wkurzyć się można. Jesteśmy umówione na jutro.

Zobaczymy potem jak Julka będzie się czuła . Jeśli źle to pójdziemy prywatnie ale pojedziemy na pogotowie.
MM pojechał odebrać auto z serwisu. Nareszcie.

Wstawać Śpiochy i Śpioszki :-)

reklama
Zdrówka dla Julci :tak:No cóż u nas też masa chorych dzieciaków.Na razie my tylko te zęby :crazy:No i co cieszyłam się,że ciuszki dostanę ale jednak nie dostanę komuś żona tego kolegi już wydała:-(Ech niech ta zima minie ten opał tyle kosztuje :no::szok::wściekła/y:.Przecież u nas zimny kraj i powinna cena opału być taka by ludzie nie zamarzali.Szlag mnie trafia najtańsze mleko dla dziecka ponad 20 zł,pieluchy 30zł i tanie bluzy w biedronce(no reklamują ,że tanie) prawie 30 zł:szok:.Byle co do jedzenia pójdziesz i 50 zł nie ma ,a w siatce pustawo:angry:.Latem to przynajmniej za opał nie płacę i tańsze warzywa kupię .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry