reklama

Ciąża po 40

reklama
Malfi dzięki za odwiedzenie nas i uspokojenie o te dzikie zjazdy .Całe szczęście to nie Ty;-):-).Ollena Oczy jak oczy ale ząbeczki super no i siedzi i zobaczysz jak za niedługo Ci poraczkuje.:tak:Kłaczku ja już też mebelka kiedyś składałam mebel pod tytułem szafka pod akwarium i jak Ty byłam dumna:-)Ode mnie masz ordera bo twoja szafka bardziej skomplikowana w montażu jednak od mojej:tak::-D.Anka no Wanda cukiereczek:-).Andzike tak w 8 miesiącu dzieci potrafią nawet samodzielnie stać.Amelia wstaje ale musi się jeszcze trzymać.Mój pierworodny w 8 miesiącu już samodzielnie chodził.Tak więc dzieci sa różne i w różnym tempie się rozwijają .Mirelka akurat w takim ,a Twój Kacperek w innym i jakby o nim były te artykuły to wiele matek by się też zastanawiało czy ich dzieci rozwijają się prawidłowo.Każde ma własny styl i czas i tego się trzymajmy.Dziewczyny ,a ja się cieszę bo gąsienicy -córuśś normalny apetyt na obiadki wrócił i ślicznie pożarła pół słoiczka zupki i słoiczek deseku potem odwróciła twarz i pół ostatniej łyżeczki pożarłam ja:-)

Bry :-)
Zoyka współczuje - oklepuj Julkę koniecznie - tak jak mówiła Majuska.
Ollena to dobrze że bokiem siada - tak ma siadać dziecko wg rehabilitantów wszelakich.
Anko - Wandzia jest urocza.
Kłaczek gratulacje :-)
Majuska ... Kubula rozebrany w złobie wziął p Dorotę za rękę i zaprowadził do dzieci ... a Panu Ojcu żadnego pa pa nie zrobiła, powrót do domu - też bez entuzjazmu - dziś szalał po całym żłobie na jeździku krzycząc: moja, moja :-D
Byłam dziś na pogrzebie świeckim - w domu pogrzebowym, sie odbyło pożegnanie, oczywiście się spóźnilismy bo m. zamiast wyjechać wcześniej z roboty po mnie MYSLAŁ, że w południe nie ma takich korków ... normalnie łeb "myślący" ukręcić. Sąsiad lat 65, odwiózł syna na dworzec, wsiadł do samochodu i już samodzielenie nie wysiadł ... Szefował naszej wspólnocie ... pilnował wszystkiego, planował remonty, dogladał a teraz ... ogólnie wszyscy SZOK przeżyli.

witajcie

Andzike - na wątku czerwcówek mamy Nikosia, który urodził się 24 czerwca (trzy tyg. później niż mój Kuba), a ze dwa tyg. temu jego mama wkleiła nam filmik, na którym mały przy meblach chodzi. Ten to ma przyspieszenie.
Ale każde dziecko ma swoje tempo i wiadomo - jeden juz chodzi, drugi, stoi, a trzeci sie kula dopiero.

Ollena i Ania - super śliczne dziewczynki i juz takie fajowskie duże.

Anka - Wandzia jest prześliczna :-D
azula - super, że Amelce wrócił apetyt
misia - szkoda człowieka :-(raz byłam na pogrzebie świeckim - mamy bliskiej koleżanki i zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Cała uwaga i wspomnienie skupione było na zmarłej, mistrz ceremonii naprawdę się przygotował, jakby ją znał. W porównaniu do sztampowych kościelnych pogrzebów na których niestety miałam być okazję dwukrotnie w przeciągu ostatnich kilku miesięcy-różnica niesamowita.
katrina - czyli Nikoś urodził się pięć dni przed moim Kacprem :tak: a mój leniuszek ledwo się przewraca ;-)

Andzike ,a marzyło by Ci się ścigać już i natychmiast Kacperka po całej chałupie;-):eek::-)Poczekaj jeszcze chwila a się doczekaj ciesz się ,że jeszcze chwilę jak położysz dziecia tak zastaniesz bo potem będziesz poszukiwać:-D;-)jak Ci nawieje:szok:.Misia każdego życia szkoda tym bardziej jak to było miły i uczynny człowiek:-(

Andzike ja dizeki myśleniu swego m. nie miałam okazji uczestniczyć w ceremonii :wściekła/y:
Korzystając z okazji zapaliliśmy świeczki na gorbach dziadków mego m. Ależ ten czas leci...
świecki pogrzeb i lektura wywiadu z Markiem Edelmanem - Bóg śpi - nastrają mnie tak siakoś.
aa byłam dzis w castoramie - jeszcze może podejdę do takiego saloonu z oświetleniem może do jakiegos obi podjadę ale jestem na 75% skłonna nabyć te Belle w kolorze czarnym.
Azula może zrobię jakąs fotę ale nic nie obiecuję bo wiesz jak to jest ze mną i fotami.
koleżanki córa w wieku 10 miesiecy biegała jak Kubul 16 miesięczny.

Azula, instrukcja byla w obrazkach, jak dla idiotow i technomatolkow, czyli idealna dla mnie. I tak udalo mi sie olac kwestie koleczkow pod prowadnice szuflad i dzis rano odkrecalam owe prowadnice, zakladalam koleczki i przykrecalam od nowa. Bo uznalam pierwotnie, ze te dziurki sa po to, zebym wiedziala gdzie prowadnice przykrecic. :-D Geniusz ze mnie wylazl.
8 miesiecy i chodzil?? Wow...

Katrina, nie mam pytan...:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry