dobry :-)
co tu tak pusto ?
Majuska ja mam podobnie jak TY, a że psów nie posiadam to ogólnie spacer - najlepiej na me ulubione latte, leżakowanie z ksiazką, z winem no i sex. Tylko, że praca za biurkiem od 20 ponad lat robi swoje i mi zwyczajnie kręgosłup siada. Mam już zwyrodnienia w częsci szyjnej i bóle głowy więc jedynym rozsądnym roziwązaniem jest trzymanie sensownej wagi i ćwiczenia na które ma dusza robi: buuuuuuuuuuu. Ale Pan masażysta mnie podsumował: oj oj ... słabiutko.
Kubul się obudził o 2, wciągnał mleko i kiedy już zasypiał Bazylia spadła - nie wiem skąd, jak, w co ... ale narobiła rumoru jak to tylko ona potrafi i nastapiła aktywacja do 3
Nie wiem jak można się wysypiac spiać w jednym łózku z dzieckiem - bo ze zwykłego naszego lenistwa Kubula został z nami w łózku.
Pan Monsz odstawił dziecia do żłobka a ja ide na małą drzemkę a potem robię miejsce na nowe łoże.
Miłego dnia Kobietki :-)
co tu tak pusto ?
Majuska ja mam podobnie jak TY, a że psów nie posiadam to ogólnie spacer - najlepiej na me ulubione latte, leżakowanie z ksiazką, z winem no i sex. Tylko, że praca za biurkiem od 20 ponad lat robi swoje i mi zwyczajnie kręgosłup siada. Mam już zwyrodnienia w częsci szyjnej i bóle głowy więc jedynym rozsądnym roziwązaniem jest trzymanie sensownej wagi i ćwiczenia na które ma dusza robi: buuuuuuuuuuu. Ale Pan masażysta mnie podsumował: oj oj ... słabiutko.

Kubul się obudził o 2, wciągnał mleko i kiedy już zasypiał Bazylia spadła - nie wiem skąd, jak, w co ... ale narobiła rumoru jak to tylko ona potrafi i nastapiła aktywacja do 3
Nie wiem jak można się wysypiac spiać w jednym łózku z dzieckiem - bo ze zwykłego naszego lenistwa Kubula został z nami w łózku. Pan Monsz odstawił dziecia do żłobka a ja ide na małą drzemkę a potem robię miejsce na nowe łoże.
Miłego dnia Kobietki :-)

biedna ta Twoja Mia niesamowicie i Ty też :-(
), wypięłam go wtedy i karmiłam trzymając na rękach i pomimo, że poruszaliśmy się z żółwią prędkością to i tak miałam lęki... Aaa... oczywiście nie ja prowadziłam