kłaczek
Fanka BB :)
Majuska, dzieki! Teraz czeka mnie wyzwanie - rozmawialismy z Rajmundem o kolejnosci meblowania i ustalilismy ze najpierw to co najwieksze, wiec teraz to: Corona Furniture-Living Room, Dining Room, Study-Bookcase, Sideboards, Cabinets | eBay
ZANIM ja na to uzbieram...
Anka! Rany boskie co sie stalo? Cholera, moze da sie jednak cos pokombinowac i znalezc robote... Bez sensu wracac teraz, bedziecie strasznie "do tylu". Cholera, zeby nie Tabi to u mnie jest sie gdzie zakotwiczyc na jakis czas. Pogadajmy - mam troche znajomych netowych w UK, moze cos sie da zrobic w kwestii mieszkania i pracy.
ZANIM ja na to uzbieram...

Anka! Rany boskie co sie stalo? Cholera, moze da sie jednak cos pokombinowac i znalezc robote... Bez sensu wracac teraz, bedziecie strasznie "do tylu". Cholera, zeby nie Tabi to u mnie jest sie gdzie zakotwiczyc na jakis czas. Pogadajmy - mam troche znajomych netowych w UK, moze cos sie da zrobic w kwestii mieszkania i pracy.
Ostatnia edycja:

Nie ma bledego pojęcia gdzie jest ten ... piiii paragon, nie chce mi sie jechać ... Pan Monsz powalczyl dzielnie 
aa i jeszcze pipacz w ksiazce na szczęście paragon był zakładką.