reklama

Ciąża po 40

Majuska, dzieki! Teraz czeka mnie wyzwanie - rozmawialismy z Rajmundem o kolejnosci meblowania i ustalilismy ze najpierw to co najwieksze, wiec teraz to: Corona Furniture-Living Room, Dining Room, Study-Bookcase, Sideboards, Cabinets | eBay
ZANIM ja na to uzbieram...:-D

Anka! Rany boskie co sie stalo? Cholera, moze da sie jednak cos pokombinowac i znalezc robote... Bez sensu wracac teraz, bedziecie strasznie "do tylu". Cholera, zeby nie Tabi to u mnie jest sie gdzie zakotwiczyc na jakis czas. Pogadajmy - mam troche znajomych netowych w UK, moze cos sie da zrobic w kwestii mieszkania i pracy.

Ostatnia edycja:
reklama
Kłaczku to czekaja Cię dwa wyzwania - uzbieranie i złożenie mebla bo pewno sama się rzucisz na to.
Pranie sie pierze, sypialnia przygotowana na nowy mebel i czekam ... muszę wykorzystać fakt że Kubula nie ma i powkłądać rzeczy do komody, przejrzeć ciuszki, spakować za małe.
Zrobiłam okład z octu baterii - śmierdzi w całym domu ale zobaczymy na ile skuteczny jest ciepły ocet.

Misia, to na bank! I juz wiem, ze jak sa dziurki to trzeba kolki wsadzic, wiec jestem o 1 pkt. madrzejsza. :-D Najpierw musze uciulac 3 stowy - duzo. Cholernie duzo przy moich zarobkach... Zalozylam ze meble to ja, bo wyplata Rajmunda to w sumie utrzymanie i koniec, a nie chce zeby on sie na to dodatkowo zylowal - wole zeby z nami w domu pobyl.

Ania co sie stalo??????????? powrot nie jest wyjsciem, po co tak szybko?! sprobujecie jeszcze, podzwoncie, moze sie uda cos innego wyhaczyc!

Bylismy na pogotowiu, ucho nie jest zainfekowane, ma jedynie jakby sucha skore w srodku, egzeme ktora mozna swedziec i bolec, skierowal nas na laryngologie ale niewiadomo kiedy dostaniemy list z terminem..
Gardlo czyste ale kaszel i katar to moga byc wirusowe.
Na pewno zadnego antybiotyku nie da, bo to juz nie jest pod antybiotyk i nie ma sensu dawac trzeciego.

Dla wszystkich piękny widoczek na pocieszenie: IMG_4696.jpg

Malfi ślicznie......

Aniu....brak mi słów....wierze jednak, że wszystko sie poukłada.

Zoyka poszłabym przed weekendem na bank do lekarza, wsadź Jule do starego fotelika ( rozumiem , że to ten od noworodka, on do 13 kg jest, to jeszcze Julka się zmieści, nogi mogą wystawać, byle łepek nie wystawał poza fotelik ;)

Ollena jak masz tantum verde to psikaj jednak np na noc bo od kaszlu podrażni jej się gardło. Ogółnie chore dziecko to jakiś koszmar. Obserwuje Kubula i mam schizy bo nie śpi źle pewno coś się dzieje, śpi źle pewno coś się dzieje.
Nie mogę się doczekać kiedy zacznie gadać i powie o co biega a nie takie mruczenie.
Łoże stoi, poscoiel zmeniona, narzuta narzucona. Jednak zamóie te lampy i będzie basniowo :-D Wieszałam firany - kupiłam w zarze takie białe sznurki - w jednej był jeden klips wiec musiałam jechać i mi zdjęły kobiety a dziś wieszam - zapakowana fabrycznie ... na drugiej DWA klipsy...:angry: Nie ma bledego pojęcia gdzie jest ten ... piiii paragon, nie chce mi sie jechać ... Pan Monsz powalczyl dzielnie :-D Nieco to trwało ale wole tak niz jechać ... nie wiem czemu nie piszczałam jak wychodziłam ze sklepu ? aa i jeszcze Pani poprzednio stwierdziła że w tej drugie to na 100 % nie ma bo ona jest zapakawana firmowo no i buba :no:
Kiedyś tak miałam klips w kurtce :-( Pani mi uprzejmie wyniosła taka NOWĄ z koemntarzem: ma pani nową a nie ta wyprzymierzaną :baffled: aa i jeszcze pipacz w ksiazce na szczęście paragon był zakładką.
Idę wrzucać kolejne pranie i ograniać śliczną sypialnie :-D

reklama
Malfika pięknie ,ale wolę patrzeć na palmy i lazurowe morze :)

Misia dawaj foty boskiej sypialni.

Z Julką OK. Nie ma gorączki. KAszelek prawie ustał. Smazymy lososia i zaraz bedziemy wcinac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry