Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo się jakoś rozbudziłam bo Amisia się wybawić chciała 

miała chyba jakis stan podgorączkowy ale po zabawie minęło.Jak zasneła na bb zajrzałam i wieczorkiem tez pustawo jak zobaczyłam było.Misia tapeta jak najbardziej w tonie będzie świetnie pasowała i kup te lampki to wtedy już bezie full wypas:-)No ,a potem obfoć i daj przynajmniej oczom innych się nacieszyć
.Zoyka cieszę się ogromnie,że tak fajnie Julcie przechodzi pewnie przeziębienie i mała szybko zwalczyła
.Ollena za to Mijka jest naprawdę bidusia:-(Idź jej ten mocz i krew zrób bo te ciągłe choroby was wykończą :-(.Kłaczku no chyba o nieludzkiej porze czyli o 3 w nocy nie odpala się wątku;-)Choć chyba Katrina ma w zwyczaju ale ja tylko zerknełam i stwierdziłam ,że jednak polegiwać wolę:-)Ja też czekam na wieści od Anki bo to jest niemożliwe ledwo taki szmat drogi z małą Wandeczką i wielkim psiurem się męczyła w podróży i już wracać

.Mróz jest średni ja sama więc wymyłam z rańca podłogi w piecu rozpaliłam i myślałam o spacerze ale dziś dzień pójścia do baki po mleko więc teraz spacer odpuszczam pójdę wieczorkiem.