reklama

Ciąża po 40

ten kisz to sie robi na cieście (chyba tez francuskie może być) na to sos ze śmietany i jajek i warzywa
w necie co przepis to inny
Jula była u koleżanki i to COŚ jadła, molestuje mnie teraz że mam kisz zrobić a ja nie wiem tak jak i ty co to jest:szok:

reklama
I ja nie mam pojęcia co to kisz, więc nie poradze Gosiu...

Czy u Was też jest plaga komarów, od tygodnia, dwóch jak wychodzę z psem na popołudniowo - wieczorną przebieżke to mnie normalnie żywcem zjadają, właśnie znowu wróciłam cała w bąblach, nie wiem, czy istnieje stworzenie, którego bardziej nienawidzę:wściekła/y:

QUICHE!! Wygooglaj sobie, sa rozne wersje, z roznymi dodatkami. O, mamo... NIe pomyslalam ze piszesz jak sie czyta. Siedze i kombinuje kisz... kisz... kisz pieron!:-D

Ostatnia edycja:
To dosc uniwersalne zarelko, jak pizza czy tortilla espanola - zasadnicza konstrukcja ta sama, wariacje w dodatkach dowolne. Jesli cora zyczy sobie takie samo jak jadla, trzeba by zeby wiedziala z czym tamto bylo bo mozliwosci jest sporo. W sumie to jak tarta, lub angloamerykanskie pie.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór!
Czytam, że większości weekend upłynął przyjemnie. Podobnie i u mnie. Mieliśmy dziś domową wizytę znajomej rehabilitantki. Pochwaliła nam Dziecko. Mówi, że wczesniactwa już prawie nie widać. Badzo sie cieszę. Pokazała też kilka prostych ćwiczeń do wykonywania w domu. Trzeba będzie wziąć się do roboty. Jutro znowu nasza rehabilitacja w ośrodku. Tym razem poślę Emka. Ma urlop, to niech zobaczy, jak Córcia się musi gimnastykować.
Dobrej nocy.
Misia, trzymam kciuki&&&

Misia trzymaj sie tam jutro, mam nadzieje, że będziesz czuła pozytywne fluidy od nas -mamusiek z forum :)))) Masz jak dać którejś znać jak się tematy potoczyły??
alamiqa super , że wszystko na dobrej drodze, powodzonka na rehabilitacji!!!

Powinnam się połozyć i wyspać przed jutrzejszym dniem a mi się spać nie chce ani w ogóle nic mi się nie chce :-(
Ja wrócę do żywych to oczywiście, że się odezwę ... mam nadzieję tylko że na weekend wrócę do domu ... bo już mnie straszą że min. tydzień :-(
Dobrej nocki i dni następnych :-)

Misia, jak pamietam to w Polsce byl tydzien po cc... Kurcze, powodzenia! A pospisz sobie na stole.;-) Milego to Ci nie zycze, bo kpina by zalecialo, ale udanego i szczesliwego rozladunku!
Alamiqa, nawet nie wiedzialam ze Twoje dziecie jest wczesniaczkiem. Dobrze ze sie wszystko ladnie wyrownuje. Znajomy lekarz mowil mi kiedys (w kontekscie moich wielkoludow) ze wczesniaki i dzieci o malej wadze urodzeniowej, jesli zaczynaja sie "zbierac" to rozwijaja sie znacznie szybciej od dzieci z duza waga - ze sa moze nie silniejsze fizycznie, ale zywotniejsze i szybko nadrabiaja zaleglosci.

reklama
No, szczęśliwie mogę już z Wami być :)
Cześć czterdziestki kochane.
Coś mi net wczoraj szwankował, i na laptopie mogłam pasjansa układać co najwyżej :( Wrrr... Mamy tu na osiedlu praktycznie monopolistę, bo inni tak daleko jeszcze kabi nie podciągnęli a talerz też odpada, bo nam zabronili na elewacji wieszać a balkon mamy od złej strony. No i czasem TV się nie da obejrzeć a już jak jest burza, to na pewno, a czasem z netem są problemy. Ale już ok.
Poczytałam Was i zacznę od Misi - kochana już nie przeczytasz, ale mocno trzymam kciuki, oby szczęśliwie i jak najkrócej w szpitalu :)
Majuska, u nas do tej pory nie było, ale wczoraj to całe stado nam chyba do pokoju wleciało, ale na szczęście mamy ten elektryczny zabijak (nie pamiętam jak toto się nazywa) i to świetnie działa - w nocy nic mi nie gwizdało koło ucha.
No, no, ja wprawdzie nigdy metalu nie słuchałam namiętnie, wolę spokojniejsze rytmy, ale doceniam i wiem przecież co to Judas Priest :) Myślę za to Kłaczku, że mój brat by Ci szczerze zazdrościł...

Wiecie co? Teraz to chyba na mnie kolej przyjdzie :):) Po Misi następna jestem. W weekend widziałam się z bratem i bratową - z Niemiec przyjechali i dostaliśmy pierwszą zabawkę dla naszej córeczki - szczerze przyznam, że sami jeszcze nic nie kupowaliśmy:zawstydzona/y: Nic, nadrobimy :)

Dziewczyny, kawę robię, ktoś się przyłączy?
Miłęgo dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry