• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

ten kisz to sie robi na cieście (chyba tez francuskie może być) na to sos ze śmietany i jajek i warzywa
w necie co przepis to inny
Jula była u koleżanki i to COŚ jadła, molestuje mnie teraz że mam kisz zrobić a ja nie wiem tak jak i ty co to jest:szok:

reklama
I ja nie mam pojęcia co to kisz, więc nie poradze Gosiu...

Czy u Was też jest plaga komarów, od tygodnia, dwóch jak wychodzę z psem na popołudniowo - wieczorną przebieżke to mnie normalnie żywcem zjadają, właśnie znowu wróciłam cała w bąblach, nie wiem, czy istnieje stworzenie, którego bardziej nienawidzę:wściekła/y:

QUICHE!! Wygooglaj sobie, sa rozne wersje, z roznymi dodatkami. O, mamo... NIe pomyslalam ze piszesz jak sie czyta. Siedze i kombinuje kisz... kisz... kisz pieron!:-D

Ostatnia edycja:
To dosc uniwersalne zarelko, jak pizza czy tortilla espanola - zasadnicza konstrukcja ta sama, wariacje w dodatkach dowolne. Jesli cora zyczy sobie takie samo jak jadla, trzeba by zeby wiedziala z czym tamto bylo bo mozliwosci jest sporo. W sumie to jak tarta, lub angloamerykanskie pie.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór!
Czytam, że większości weekend upłynął przyjemnie. Podobnie i u mnie. Mieliśmy dziś domową wizytę znajomej rehabilitantki. Pochwaliła nam Dziecko. Mówi, że wczesniactwa już prawie nie widać. Badzo sie cieszę. Pokazała też kilka prostych ćwiczeń do wykonywania w domu. Trzeba będzie wziąć się do roboty. Jutro znowu nasza rehabilitacja w ośrodku. Tym razem poślę Emka. Ma urlop, to niech zobaczy, jak Córcia się musi gimnastykować.
Dobrej nocy.
Misia, trzymam kciuki&&&

Misia trzymaj sie tam jutro, mam nadzieje, że będziesz czuła pozytywne fluidy od nas -mamusiek z forum :)))) Masz jak dać którejś znać jak się tematy potoczyły??
alamiqa super , że wszystko na dobrej drodze, powodzonka na rehabilitacji!!!

Powinnam się połozyć i wyspać przed jutrzejszym dniem a mi się spać nie chce ani w ogóle nic mi się nie chce :-(
Ja wrócę do żywych to oczywiście, że się odezwę ... mam nadzieję tylko że na weekend wrócę do domu ... bo już mnie straszą że min. tydzień :-(
Dobrej nocki i dni następnych :-)

Misia, jak pamietam to w Polsce byl tydzien po cc... Kurcze, powodzenia! A pospisz sobie na stole.;-) Milego to Ci nie zycze, bo kpina by zalecialo, ale udanego i szczesliwego rozladunku!
Alamiqa, nawet nie wiedzialam ze Twoje dziecie jest wczesniaczkiem. Dobrze ze sie wszystko ladnie wyrownuje. Znajomy lekarz mowil mi kiedys (w kontekscie moich wielkoludow) ze wczesniaki i dzieci o malej wadze urodzeniowej, jesli zaczynaja sie "zbierac" to rozwijaja sie znacznie szybciej od dzieci z duza waga - ze sa moze nie silniejsze fizycznie, ale zywotniejsze i szybko nadrabiaja zaleglosci.

reklama
No, szczęśliwie mogę już z Wami być :)
Cześć czterdziestki kochane.
Coś mi net wczoraj szwankował, i na laptopie mogłam pasjansa układać co najwyżej :( Wrrr... Mamy tu na osiedlu praktycznie monopolistę, bo inni tak daleko jeszcze kabi nie podciągnęli a talerz też odpada, bo nam zabronili na elewacji wieszać a balkon mamy od złej strony. No i czasem TV się nie da obejrzeć a już jak jest burza, to na pewno, a czasem z netem są problemy. Ale już ok.
Poczytałam Was i zacznę od Misi - kochana już nie przeczytasz, ale mocno trzymam kciuki, oby szczęśliwie i jak najkrócej w szpitalu :)
Majuska, u nas do tej pory nie było, ale wczoraj to całe stado nam chyba do pokoju wleciało, ale na szczęście mamy ten elektryczny zabijak (nie pamiętam jak toto się nazywa) i to świetnie działa - w nocy nic mi nie gwizdało koło ucha.
No, no, ja wprawdzie nigdy metalu nie słuchałam namiętnie, wolę spokojniejsze rytmy, ale doceniam i wiem przecież co to Judas Priest :) Myślę za to Kłaczku, że mój brat by Ci szczerze zazdrościł...

Wiecie co? Teraz to chyba na mnie kolej przyjdzie :):) Po Misi następna jestem. W weekend widziałam się z bratem i bratową - z Niemiec przyjechali i dostaliśmy pierwszą zabawkę dla naszej córeczki - szczerze przyznam, że sami jeszcze nic nie kupowaliśmy:zawstydzona/y: Nic, nadrobimy :)

Dziewczyny, kawę robię, ktoś się przyłączy?
Miłęgo dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry