reklama

Ciąża po 40

gdzie są wszyscy?? Ja już kończę kawę....zapomniałam na śmierć, że dziś Święto, uświadomiłam to sobie z psem na spacerze, że coś za cicho jest na osiedlu i na budowie, która mam pod oknami:)))) Lodówka troszkę świeci pustkami, ale jakoś damy radę, wody nie mam minerlanej, ale to na stacje benzynowa podjadę, zakręcona jestem że hej w tej ciąży

O, Majuska bawisz sie gromerka?
no na razie sie bawię :)))) Kondycha mi nie pozwala w tej chwili żeby coś więcej poszaleć, bo to kupa stania, schylania , minimum 2 godziny, ale zwykle dłużej przy jednym psie, no i z większym gabarytem trudniej , ale jak malutką urodzę to myślę się rozwijać :)))) zobaczymy co z tego będzie...
Piekna u nas pogoda dzisiaj...co by tu porobić???

reklama
Wstaaaaalim, troche dlugo pospaaaaaalim...:-D 9:00 godzina, a ja dopiero kawke wciagam... Rajmund ma dwa dni wolnego (system czterobrygadowy) wiec wstajemy sobie jak nam sie znudzi spanie. Tu swieta nie ma, wiec dzien jak co dzien. Pogoda sie troszke ladniej zapowiada, jakies sloneczko przebija sie przez chmury. Trzeba jakies zakupy zrobic, obiadek upichcic ido roboty!

Witajcie mamuski kochane

u mnie pogoda piekna napewno pójdziemy na spacerek , obioadu nie gotuje zostało z wczoraj niech sobie szykuja i biora

malutka spała od 9 wieczorem do 5 rano , nakarmiłam i dalej poszła spac tak do 8 spała , zab mi mniej dokucza jeszcze troche opuchlizna jest ale juz nie to co było aby tak dalej

Miłego dnia wszystkim mamuskom zycze

hej ...
moja osobista matka mnie obudziła - a taki telefon z rana z jej: mam przeczucie, śniło mi się itp. ... brednie podnoszą mi tylko ciśnienie i wkur...
Nie mówiłam jej, że jutro rano tuptam do szpitala bo jej panika nie jest mi potrzebna ... Ona gdy mam katar wysyła mnie do lekarza, na zwolnienie i każe brać antybiotyk powtarzając co drugie słowo: o BOŻE co to będzie ... o BOŻE jak mogło to się stać ...
Kiedyś pojechałam na wycięcie znamion, oczywiście jej nic nie mówiłam - gdy włączyłam telefon miałam kilkadziesiąt połaczeń !!!!
Bo ONA miała sen ... kiedy jej powiedziałam. że mam wycięte pieprze i dane na hispat - ma matka już widziała mnie na onkologii a do czasu kiedy nie pojawił się wynik ... miałam telefony kilka razy dziennie ... echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jutro ok. 8 mam pojawić się w szpitalu :-(
mam paranoję, panik totalny i nie wiem co jeszcze ...
Ponieważ Młody zachowuje się poprawnie to chętnie zostałabym jeszcze w domku ale ... chcę trafić to tego lekarza ... więc potuptam jutro ...
W ramach szukania tematów zastępczych oglądam szpilki na 10 cm obcasach i pierścionki z brylantami ... :shocked2: To mój sposób na odreagowanie obłędu, w który popadam ...
Miłego dnia ...

Trochę :-D jakbym była mniej asertywna, żeby nie powiedzieć że wręcz brutalna czasami to weszłaby nam na głowę ...
Ale jakoś bez problemu przychodzi mi mówienie NIE, choć najczęściej ... cóż unikam przekazywania jej informacji - tak jest bezpieczniej dla nas ;-)

reklama
...wrocilam...

klaczku - dzieki za foty,wszystkie trampsy sa super,ale mi przypadly do gustu grabatowo-czerwone:tak:o szczegolach pogadamy po urlopie,ok?

gosiu - nie strasz,ze u was pochmurno...

misiu - gdybysmy sie juz nie zdazyly "czytac"-to z serca zycze na jutrzejszy wielki dzien wszystkiego naj...naj...:tak:...zero stresu i paniki, bezproblemowego cc,fachowej obslugi lekarskiej,milego personelu...dzielnego malza i najwspanialszego krzyku twojego babelka...myslami bede z wami!!!!

...i wszystkim wam kochane slonecznego dnia...lece pakowac dalej...jutro wyjazd !!!:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry