reklama

Ciąża po 40

tak - takie chciałam :-)
teraz mam"ryzowe" i mnie irytuje kurz na nich.
Widziałam wersje : nikiel + materiał ... nie do końca - jak konserwować to ? szkło - już żyłam 4 lata w poszukiwaniu szklanego klosika do żyrandola firmy ramko więc teraz podziękowałam za szkło :-D w przedpokoju mam szkło + kryształowe koraliki ... i qrwy na ustach jak to czyszczę.

reklama
Powiem to tak: Nie znosze plastiku, nie chcialabym tego w swoim domu (nie moj styl zupelnie i do niczego by mi nie pasowaly), ale ladne cholery sa. Mysle ze skomponowane z ogolnym stylem, beda sie prezentowaly efektownie.

Ostatnia edycja:
to jest nędzna podróba bo na oryginały nie mam kasy :-D za cene jednej mam cały zestaw: żyrandol + 2 lampki.
Lampa Kartell - LuxLux
Teraz muszę się zasnanowić czy metaliczna srebrna tapeta we wzorek, czy flokowana czy farba ... a może płatki srebra ? aa ijeszcze coś pod nogi i sypialnie można uznać za ukończoną.

No, cholera, ladne! NIe moja bajka, ale ladne! Ja jeszcze zyrandola w sypialni nie mam takiego jak chce, ale mysle ze takie wynalazki to jak juz wywalimy carpety i zrobimy sciany.

ja mam szklany - biały - kótry mnie irytuje okrutnie :-( ja nasz sypialnie była gabinecikiem (czyli era przed kosmitą) to że ta lampa mnie nie irytowała ale teraz ... Zmienilismy miejsce sypialni, zmieniliśmy łoże, zmieniliśmy styl. Kosmita padłnad miską ryżu - dosłownie miską ryżu :-D spał godzinę... teraz jest aktywacja :-D
echhh Jutro jest Pani Ala - podziwiam kobietę :-D Czwartek też odpoczywam w pracy :-D W piatek z Kosmita odpoczywa pan Monsz ... a ja w pracy :-D

Hej,
klaczku tak mysle, bo miesnie mi widac powoli :-)

misia lampy nie moj stajl, ale fajnie ze Ci sie podobaja.

A ja pisalam kiedys ze zamawiam kominy u jednej pani z FB.
Mama dostala juz kiedys swoj, zachwycona a dzis znajomi nam z PL nasze dostarczyli, tzn dzieci, dostalismy spineczke i kolnierzyk gratis, taki wiazany, mala reklama :)
komin i spinka.

Zobacz załącznik 536906

Misia no lampa pierwsza klasa. Elegancja francja po prostu.
Kuba myśli ze jest kotem ;-)Zrobił rozpierduchę w przedpokoju raz dopiero a ja mam rozpierduchy trzy razy dziennie. Julia uwielbia wyciągać ze swojej szafki poskładane równo ciuszki i przynosić do drugiego pokoju. Do tego chce włożyć na siebie wszystko i nie ważne czy to spodenki czy skarpetki- wszystko na głowę :-D

Olena - Mija wygląda zjawiskowo i te piękne ciemne oczy ! Cud :-)

Moje dziecko mnie zaskoczyło. Zrobiłam na obiad zrazy mielone w lekkim sosiku do którego dodałam marchewkę z plastrach, pietruszkę i cukinie. Wrąbała całego zrazika, ziemniaczki i kawałeczek brokuła.
Wygląda an to ze jak je mało to znaczy ,ze jej nie smakuje albo za twarde. Wczoraj były mielone z indyka i takie twardawe mi wyszły i nie bardzo chciała. Dzisiejsze zraziki były mięciutkie i rozpływały sie w ustach dlatego dziecko tyle zjadło.

kłaczku to u Was jest czas na "nie,nie" a u nas na " a cio to, a cio to" ;-)

Andzike a gdzie ta wymarzona hacjenda ? To znaczy gdzie nad morzem ?

Andzike a gdzie ta wymarzona hacjenda ? To znaczy gdzie nad morzem ?

Ta do której się wybieramy na wakacje (o ile znów ktoś nie zgłosi jakiegoś sprzeciwu:wściekła/y:) jest na Mazurach, ale nasz ukochany nadmorski paździerz jest w Błotach Karwieńskich, obok Karwi.

Ollena - Mia jest prześliczna :happy2:
Misia - lampy też nie w moim klimacie, ale bardzo ładne :-)

Kubula nie miał etapu NIE i mam nadzieję, że mieć nie będzie :-D
W sumie to po dzisiejszej aktywności nie wiem od czego zacząć porządkowanie przestrzeni :-D Na szczęście rzeczy Kubula leżakują w komodzie i ma problem z ich wysunięciem :-D

myślałam, że Pan Monsz zainstaluje żyrandol ... nic z rego trzeba wywiercić DWA otwory :baffled: w SUFICIE :baffled: ja rozumiem, że on jest tylko technik elektryk z ddyplomu i nie pracował nawet godziny w zawodzie ale ... to jest żyrandol a nie zrobienie instalacji kosmicznej ... No i znów kasa dla pana elektryka :baffled:

reklama
Ooo... Wczesnie jak na "cio to"! Szybko Ci Jula idzie!

Karol przestawil sobie lapa z muzyczki na gadanie - mowi mu jakie ksztalty naciska, co jest narysowane na klawiszku itd. Naciska sobie i ryje z tego... Cudak!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry