reklama

Ciąża po 40

Wow, to Ty się dopiero najeździłaś :-) ja w poprzedniej pracy tylko po biurach w Europie się szwendałam, ale dwa razy miałam okazję odwiedzić Paryż i oblecieć wszystkie najważniejsze obiekty (łącznie z wjechaniem na samą górę Wieży Eiffla i piciem taniego francuskiego wina nad Sekwaną naprzeciwko Katedry Notre-Damme z moim ówczesnym szefem:-D).
Fajnie było. Za jakiś czas pewnie mi się odwidzi, ale póki co bardziej się cieszę na paździerzowy wyjazd z moimi chłopakami niż na jakiś tam Paryż :sorry2:
Przez pierwsze kilka dni pewnie odpocznę, bo muszę się na nowo w szczurlandii ogarnąć. Meksyk zacznie się później :-D

reklama
w ub roku w maju byłam SAMA dwa tygodnie na Kaszubach, w tym roku zamierzam jechać gdzię na południe ...
Kocham swoich chłopaków ale MUSZĘ mieć nieco czasu tylko dla siebie :-)

W Paryżu byłam z sześć razy ale tylko na lotnisku podczas międzylądowania. No i w UK nie byłam ! Ale wszystko przede mną :)

U nas śnieg pada ! A dzisiaj widzialam przebisniegi. Wiosno , wiosno -przychodź.

w ub roku w maju byłam SAMA dwa tygodnie na Kaszubach, w tym roku zamierzam jechać gdzię na południe ...
Kocham swoich chłopaków ale MUSZĘ mieć nieco czasu tylko dla siebie :-)

i za TO Cię podziwiam. Mam wyrzuty sumienia jak tylko gdzieś wyjdę sama. Chore, wiem. Terapia ?

Majuska ale jestes na czasie :-) ogladaj, rozmawiaj i pracuj! :-))

Slchajcie czy dzieci w wieku Mii moga miec koszmary? obudzila sie z wielkim krzykiem, jakby ja obdzierali, nie moglam przed 40min wyjsc z pokoju bo co sie ruszylam to ona histeria.. mm wrocil z psem i ja uspokoil, chyba chwile spala teraz znowu szaleje i gada na caly dom. koszmar!

Ollena wg mnie dzieci mogą mieć wszystko, a koszmary jak najbardziej tak, moja Paćka się dzisiaj w nocy tez zerwala z płaczem, tatusko uspokoił i zasnęła.

Zoyka , jaka terapia??? taka juz jestes, ja też bym nie mogła się wyluzować, z dzień , dwa to ok, ale 2 tygodnie nie wytrzymałabym bez Paćki, ( bez starego tak:-D ) Misia jest wyrodna, wiemy to nie od dziś:-p:rofl2:

no jestem wyrodna i dobrze mi z tym :-p
mam w marcu jechać na jakieś szkolenie :-D szkolenie ma trwać dzień a ja zamierzam sie urwać na chociaż dwa dni :zawstydzona/y: ale jest mi to potrzebne jak powietrze. woda i krem z filtrem.

Majuska no to mnie pocieszyłaś :-D Właśnie, bez mm bym mogla, bez Julki nie.:-D

Olena - tak. Właśnie przed chwila Julka przez sen krzyczała. Dzisiaj w dzień przez sen się uśmiechała a jak sie obudziła to patrzyła na ścianę i sie uśmiechała. Ufoludek. Ona ma już rozmyśla ?

Przypomniało mi się ja Jarek do młodszego syna przez telefon mówi "Szymonku kochamy się , tak ?
Szymon nic. MM pyta ponownie. Szymon odpowiada "no przecież kiwam głową ze tak".

Ollena - jak mogą mieć poczucie humoru jak kłaczkowy Karol to i koszmary mogą mieć. Mi tez się Kacper parę razy obudził z rozdzierającym płaczem, nie wiadomo czemu.
Zoyka - ja bym bez Kacpra nie wytrzymała, bez P. wyjeżdzałam :-D
Hehehhehe, pisałam, że P. jest chory? mierzy temperaturę średnio co pół godziny i drobiazgowo analizuje wyniki :-D
I oczywiście jest taki chory, że ja wyszłam wieczorem z psami i normalnie poczułam wiosnę... :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry