Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
). Idealnie byłoby gdybym mogła pracować 2-3dni w domu i do tego będę dążyć :-) Zobaczymy, wszystkie te ustalenia poczyniłyśmy z szefową jak wpadałam z Kacprem towarzysko do biura, mam nadzieję, że nie zmieni zdania

ale pewnie dlatego, że wcale nią być nie muszę ;-) Już Wam to chyba wklejałam, ale to idealnie oddaje moje uczucia 
E... chyba odpisala na pierwszego posta, nie czytajac reszty.Ciąża po 40 - nie wiem czy zdecydowałabym się na taki odważny krok. Wiadome, że i organizm matki już nie jest taki jak był za młodu. Ponadto dużo słyszy się o komplikacjach, które występują i to często w takim wieku. Wiem, że marzysz o 3 dziecku ale czy adopcja wchodzi w grę?
No, pogratulowac. Jakze mi przykro, bo po 40 zdecydowalam sie na SZOSTE dziecko i moj "nie taki jak byl za mlodu" organizm nie tylko niezle zniosl ciaze, ale tez i przy porodzie sie nie rozsypal w prochno... 
Jak mam czas na klachy to was gdzies powywiewa jak się w końcu na pracę domową decyduję to drukarki im się powłączają
.No zdecydowałam się troche w domciu popracować.Paćka słodka ,a Karolek taki wesolutki:-).Zoyka no cóż jak marsjaninowi się należało to się należało i po co foch na artystycznie wykreowanego Pegota;-).Kobiety jak sobie radzicie z miskami z woda dla gadziny bo mi dziś podczas ferworu walki z odgruzowywaniem gąsienica -córuś wypełzła do kuchni i pięknie się wodą pyprała cała mokra do przbrania dlatego gdzie trzymacię wodę dla zwierzyńca??