Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
żeby zlikwidować sres - nie wiem u kogo większy 

idę z odsieczą
biblioteczce...

). Poszłam za ciosem i robię też ciasto bananowe - do tej pory robiłam je raz i udało mi się osiągnąć efekt surowego ciasta na górze, zakalca w środku i spalonego spodu
więc nie lada osiągnięcie, jak na to, że przepis jest banalny
Mam nadzieję, że tym razem wyjdzie lepiej ;-)

Zoyka - odkąd jestem na zwolnieniu (od połowy kwietnia) w zasadzie codziennie jem jeden-dwa pączki, w sklepie pod moim blokiem pieką na miejscu i są obłędne. A jutro w porze jak będą dostępne będe w pracy!
Hehehe, w sumie dopiero po przeczytaniu posta Zoyki uświadomiłam sobie, że słodyczy to mi jutro w pracy nie zabraknie ... no, ale nic, szarlotka już dochodzi w piekarniku![]()
zaproponowałam M by zamiast pączka skonsumował mnie;-).O jedzenie psie to mi to zwisa daję raz dziennie + jakiś smakołyk ale z ręki i Amelia dokarmi biedne mizerotki .Chodzi o wodę zwierz powinien raczej miec dostęp na bieżąco .Jakby to lato było ale jest zima pomoczy się w zimnym ,mokrym posiedzi i co i się zaziębi.No cóż chyba wody będzie stale ale trochę ponad dno aby potopu nie wywołać:-
ale ja generalnie jestem kurdupel - 156cm i stopa rozmiar 33/34
szkoda, że mój taki chorutki, to chyba się nie skusi...