Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale do tej pory chyba głównie kupowałam kiszoną, więc teoretycznie lepszą ;-)też lubię oglądać "wiem co jem" chociaż parę bzdur też tam było ;-)
). Na razie dojadamy bananowe z zakalcem. Szarlotka pomimo konkurencji w postaci pączków została zjedzona w biurze.
Gdzie nie szlam się przywitać po powrocie to wciskali we mnie pączka. A co będę odmawiać
a to dlatego, że ustaliłyśmy, że codziennie będę pracować po 8h,a w piątki będę odbierać godziny "na karmienie" + jakby co sieknę jakąś prezentacje czy innego Excella. Myślałam, że zaczniemy z tymi piątkami od przyszłego tygodnia, ale szefowa stwierdziła, że nie ma co robić precedensu i żebym się jutro nie pokazywała. Tak to ja mogę pracować 
Ubić?
śniegu po kolana...
...już tak miałam pare razy i zakazałam tej fantastycznej pomocy
te tłustoczwartkowe nie tuczą
bo jak ostatnio powiesił to pranie wyglądało tak jak to opisujesz + powiesił mokre na już prawie suche..
nie wpadł na to, żeby suche zdjąć, wtedy naprawdę byłam krok od ubicia, bo musiałam się potem zhańbić prasowaniem. No nie podejrzewałabym, że lekcja jaką z tego wyniesie to zostawienie mokrego prania w pralce, zamiast zdjęcie suchego i powieszenie nowego... No kosmita, jak nic ;-)