reklama

Ciąża po 40

Early Dadys to marka Primarku - wiem to. Juka ma takiego 7 paka z Early days i uważam ze nie am lepszych bodziaków niz te. Nie rozciągają się, nie spierają, napy sie nie odrywają. Widać tam najtańsza marka to dobra marka nie to co u nas.

Wyspałam się nawet. Jula dałla pospać do 7:30.

U nas sypie śnieg ! Dość już mam tej zimy.

kłaczku jesteś w ciąży ? Który tydzień ? Gratulacje :) Ty to jesteś ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No, chyba jestem... Wczoraj mialam termin @, a ze nie czuje sie na @, to sobie siknelam wieczorem testa i wyszlo blade widmo 2 kreski. Tak, blade ze az sie zastanawialam, czy ja go nie widze oczami chciejstwa, ale dzis rano powtorzylam testa i mimo ze kreseczka jest blada, to jest na pewno.

Co do Primarka, to jest to tani market odziezowy, z jakoscia... se taka. TU jest drozsze a tez do kitu, wiec niekoniecznie jakosc za cena idzie, ale - jak pisalam - wole bawelne bardziej miesista i jakby gestsza.

Ja z szybkim pytaniem.

klaczku, inne dziewczyny, ktore mialy stycznosc z zapaleniem ucha.
Mia odkad miala to zapelenie to raz na jakis czas wydobywa sie z niego niemily zapach, trwa kilka dni. Swedzi ja to ucho strasznie, rozdrapuje az do krwi. Drapie sie odkad zapalenie sie skonczylo, ale teraz intensywniej chyba.Znowu nie wiem co mam robic:(

Ollena, nie poradzę, nigdy nie miałam zapalenia ucha...
kłaczek - nie myśl w ten sposób, przecież na dziewięć ciąż masz szóstkę dzieci. A z tego co kojarzę to badania wykluczyły, że są jakieś problemy z Waszej strony, to, że się trzy razy nie udało to okrutny przypadek natury. Tym razem się musi udać, zobaczysz!

Ollena, a na pewno stany zapalne wygasly? Nie ma ropnego? Z ucha nic nie wycieka i nie wyciekalo wczesniej?
Andzike, nie bardzo licze ciaze sprzed 20 i wiecej lat. Moj wiek, no i inny ojciec dzieci, wiec... Poza tym ja bylam w ciazy 8 razy.:-p Najmlodsze z "pierwszej tury" mam bliznieta.

klaczek szok!!!!!!!! mialam pytac dlaczego tak spokojnie i bez entuzjazmu o tym piszesz, ale rozumiem juz. Gratuluje i trzymam mocno kciuki! :*
Nic nie wycieka, od ostatniego antybiotyku.

Andzike
super, ze w pracy masz tak fajnie. Jednak istnieja jeszcze jacys LUDZIE :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No tak kłaczek, przecież Ty masz bliźniaki, to faktycznie 8 ciąż :)
Ja jestem dobrej myśli i mocno trzymam kciuki!

Ollena - fakt, nawet w korpo szczurlandii można spotkać normalnych ludzi i cieszę się, że mogę z nim pracować (jeśli już muszę pracować... :crazy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry