reklama

Ciąża po 40

klaczku rozumiem doskonale!

Zoyka przeceny chyba juz byly albo ie koncza. Zaczely sie dzien po swietach, teraz to juz same resztki zostaly, a w wiekszosci sklepow wielkie NIC. W Primarku kupowalam body dla Patryka, dla Mii raz. Wyciaga sie to to i poszerza...
Zoyka jak Ci idzie ksiazka? ja juz prawie koncze i nie moge sie oderwac :-)))

Ostatnia edycja:
reklama
hej!

Kłaczku po prostu rilax:tak:...będzie dobrze, gratuluję z całego serducha!!!

Ollena nie wiem, nie wyglada dobrze to co mówisz, może by jakies wymazy zrobił z tego ucha, no sama nie wiem, może to głupie porównanie i ja tak na prwdę się nei znam, ale psom się grzybicę podejrzewa jak się długo ucho syfi. Zreszta u mnie Paćka wczoraj zakończyła Bactrim, a przed chwila jej wymierzylam 38 stopni gorączki i poszła śnięta spać:no:..tez nie wiem co robić, sprawdziłam dziąsła, tak jakby druga górna czwórka miała wychodzić..jezoooo ..juz głupieję:no:

Andzike przrwałam lekture, nie miałam spokojnej chwili, dużo sprawami dogomaniackimi się zajmowałam, bo mamy totalny sajgon i przepełnienie. Może coś na weekendzie;-)

Sandy obejrzałabym to przedstawienie:-D:-D Jak Ty dałas radę w to wkręcić starego:szok::-D

witajcie

Kłaczek - nieśmiało GRATULUJĘ!

Ollena - ja miałam z moją najstarszą kiedyś taki przypadek i okazało się, że w uchu został kawałek watki, którą chyba jej babcia włożyła po zakropieniu ucha. Ja o tym nie wiedziałam i nie wyjęłam, sama tez nie wyleciała (wręcz odwrotnie dostała sie głębiej) i zaczęło podchodzić ropą. Poszłam do laryngologa i wyjęła toto.
Spraedźcie czy Mia nie ma czegoś w uszku.

hejka,

Olena jeszcze się nie zabrałam za czytanie.Jakby czasu nie mam.
Szykuję się na zmianę w życiu zawodowym. Robie wielki Come Back do branży ubezpieczeń na życie. Ogarniam co do ogarnięcia, ratuje kasę z kredytów, odganiam się od wszystkich którzy dzwonią z propozycjami współpracy itd.
Czekam tez az MM ułoży sobie z ta spółka w Gdańsku bo potrzebne drugie auto itd

I pierwsze c zrobię to założę polisę posagową Julce.

Zoyka brzmi powaznie..polisa posagowa. Na czym polega?

Ja podzwonilam po szpitalach, doradzili mi szpital dzieciecy, gdzie moge pojechac w kazdej chwili na IP. Nie wiem co robic, jechac i czekac pol dnia? :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry