• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

klaczku rozumiem doskonale!

Zoyka przeceny chyba juz byly albo ie koncza. Zaczely sie dzien po swietach, teraz to juz same resztki zostaly, a w wiekszosci sklepow wielkie NIC. W Primarku kupowalam body dla Patryka, dla Mii raz. Wyciaga sie to to i poszerza...
Zoyka jak Ci idzie ksiazka? ja juz prawie koncze i nie moge sie oderwac :-)))

Ostatnia edycja:
reklama
hej!

Kłaczku po prostu rilax:tak:...będzie dobrze, gratuluję z całego serducha!!!

Ollena nie wiem, nie wyglada dobrze to co mówisz, może by jakies wymazy zrobił z tego ucha, no sama nie wiem, może to głupie porównanie i ja tak na prwdę się nei znam, ale psom się grzybicę podejrzewa jak się długo ucho syfi. Zreszta u mnie Paćka wczoraj zakończyła Bactrim, a przed chwila jej wymierzylam 38 stopni gorączki i poszła śnięta spać:no:..tez nie wiem co robić, sprawdziłam dziąsła, tak jakby druga górna czwórka miała wychodzić..jezoooo ..juz głupieję:no:

Andzike przrwałam lekture, nie miałam spokojnej chwili, dużo sprawami dogomaniackimi się zajmowałam, bo mamy totalny sajgon i przepełnienie. Może coś na weekendzie;-)

Sandy obejrzałabym to przedstawienie:-D:-D Jak Ty dałas radę w to wkręcić starego:szok::-D

witajcie

Kłaczek - nieśmiało GRATULUJĘ!

Ollena - ja miałam z moją najstarszą kiedyś taki przypadek i okazało się, że w uchu został kawałek watki, którą chyba jej babcia włożyła po zakropieniu ucha. Ja o tym nie wiedziałam i nie wyjęłam, sama tez nie wyleciała (wręcz odwrotnie dostała sie głębiej) i zaczęło podchodzić ropą. Poszłam do laryngologa i wyjęła toto.
Spraedźcie czy Mia nie ma czegoś w uszku.

hejka,

Olena jeszcze się nie zabrałam za czytanie.Jakby czasu nie mam.
Szykuję się na zmianę w życiu zawodowym. Robie wielki Come Back do branży ubezpieczeń na życie. Ogarniam co do ogarnięcia, ratuje kasę z kredytów, odganiam się od wszystkich którzy dzwonią z propozycjami współpracy itd.
Czekam tez az MM ułoży sobie z ta spółka w Gdańsku bo potrzebne drugie auto itd

I pierwsze c zrobię to założę polisę posagową Julce.

Zoyka brzmi powaznie..polisa posagowa. Na czym polega?

Ja podzwonilam po szpitalach, doradzili mi szpital dzieciecy, gdzie moge pojechac w kazdej chwili na IP. Nie wiem co robic, jechac i czekac pol dnia? :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry