71barbara
Fanka BB :)
Ten świr wprawdzie nie miał broni, ale w bombach było szkło i gwoździe, dziecku mógłby naprawdę dużą krzywdę zrobić. No ale gdyby miał broń to nie chcę mysleć... Pewnie strzelałby z ukrycia, brrr...
I chciałam dodać, że to moje osiedle to prawie wieś - znajomi niezmotoryzowani mają duży problem z dotarciem - i generalnie jest spokój, tylko ten jeden świr... Majuska, a do Was to pasuje piosenka Kazika "Gdy nie ma dzieci"
Tak mi się skojarzyło;-)
Kłaczku, jak tam akcja policyjna? Sukces?
Ewuś, to pewnie jest metoda, zwłaszcza, ze nigdy nie wiesz, kto jedzie tym drugim autem - u nas najwyżej na następnych światłach wysiądzie z auta i naupycha (z tymi bombami to raczej pewnie nikomu się nie chce, jeden się trafił) a Gdyby miał broń to w najlepszym wypadku auto Ci podziurawi a w najgorszym... lepiej nie myśleć.
I chciałam dodać, że to moje osiedle to prawie wieś - znajomi niezmotoryzowani mają duży problem z dotarciem - i generalnie jest spokój, tylko ten jeden świr... Majuska, a do Was to pasuje piosenka Kazika "Gdy nie ma dzieci"
Kłaczku, jak tam akcja policyjna? Sukces?
Ewuś, to pewnie jest metoda, zwłaszcza, ze nigdy nie wiesz, kto jedzie tym drugim autem - u nas najwyżej na następnych światłach wysiądzie z auta i naupycha (z tymi bombami to raczej pewnie nikomu się nie chce, jeden się trafił) a Gdyby miał broń to w najlepszym wypadku auto Ci podziurawi a w najgorszym... lepiej nie myśleć.

W Polsce po poronieniu polezalabym ze 2 dni na bank - krwotok, duza utrata krwi... Tutaj upewnili sie ze cisnienie jest ok, ze czuje sie dobrze i wypisali w poludnie do domu. A przyjeli kolo 3:00 w nocy. Nie szczypia sie. Tyle tylko, ze jak sie babke z akcja do domu odesle, to ona moze nie zdazyc wrocic - akcja sie w roznym czasie rozkreca przeciez, czasem to moment i jest parcie.