reklama

Ciąża po 40

reklama
Majuska plaza nad jeziorem czy morzem i inny piasek zawsze jest narazony na odchody zwierzat. A, ze stad biora sie pasozyty to wszyscy wiemy.

EDIT.
Nie dzwonie do mamy bo pozno, pytam tu.

Patryk dostal Augmentin dzis. Pierwsza dawke o 16, druga przed 20 i poszedl spac. teraz (21.20) zwymiotowal duuzo. Alergia? Probowac podac rano jeszcze raz?

Ostatnia edycja:
Sandy - bardzo mocno trzymamy kciuki! Daj znać po :-)
Ollena - nie mam pojęcia, nie pomogę :-(

Mój samochód chyba postanowił się z nami rozstać... w niedzielę jechałam do mamy na obiad (Paweł już u niej był bo montowali z moim bratem bojler), wsadziłam Kacpra, psy, odpalam i.... zero współpracy:wściekła/y: nawet jedna lampka się nie zapaliła... Zadzwoniłam po Pawła, przyjechał po nas, wieczorem zajrzał do samochodu i zawyrokował, że zostawiłam światło w środku:zawstydzona/y: no ok, zdarza się najlepszym ;-) akumulator stał całą noc na prostowniku, naładował się w 20%, więc chłopina stwierdził, że nie ma co kombinować i kupił mi nowy. Wczoraj wsadził, odpalił, wszystko gra i hula... Dziś ja wsiadam, próbuje odpalić, lampki migają, samochód rzęzi i d000pa, znów kucgalopkiem biegłam na przystanek :szok:
Dni żuczka są chyba policzone...

Sandy- trzymam kciuki!!!

Czy Asia się wczoraj odzywała???

Moja cukrzyca już pod kontrolą!

Idę zaraz z Kubą do lekarza, bo kaszle od początku grudnia
Miłego dnia. Odezwę się później!

Witajcie :-D

Buszujemy od 6:30 a co tam :)
Uśmiałam się. Po porannym karmieniu wybrałam ubranka na dziś. Sadzam dziecko , odpinam pajaca , patrzę a tam brak pampersa. Myślę sobie..hmm.. Jarek wstał wcześniej moze zmieniał iz zapomniał założyć nowego.
Odpinam całego a tam niespodzianka. Pampers zwinięty w prawej nogawce. W lewej nogawce g000no a Julka do pasa w nim wymazana :-D Szczęście polegało an tym ze owe g000wno miało konsystencję ciastoliny ;-)

w TVN ie oszukują z pogodą. Oglądaliśmy pogodę w niedzielę i na pon zapowiadali jeszcze opady śniegu z deszczem a od wtorku słonce u ans. MM przełożył na podstawie tej prognozy wyjazd do Gdańska z poniedziałku na dzisiaj. Wczoraj oglądamy pogodę i juz przedstawiali zupełnie inną wersję - mniej optymistyczna.

Andzike, gdzies jest przebicie w instalacji i "wyzera" akumulator.

My po scanie i... gowno wiemy. Raczej jestem zmartwiona niz mam nadzieje - nie widzialam ani sladu zarodka, a przeciez na tym etapie powinien juz byc. "Fachowca" stwierdzila ze to mlodziutka ciaza i moze nie byc jeszcze widac, dostalam skierowanie na bete i poziom progesteronu, a w czwartek rano druga beta.

reklama
Oczy mi się spociły jak zobaczyłam to nagranie...
kłaczek, ale to jeszcze sporo zależy od sprzętu i fachowości lekarza prowadzącego badanie. Będziesz miała kolejne usg czy tylko progesteron i betę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry