reklama

Ciąża po 40

reklama
Andzike Marsjanin Juniorek boski :-)))) Ucaluj!
A jakby mi tak powiedzial, ze moje dziecko jest opoznione to bym ubila! ;-)

Klaczku a Ty jak sie czujesz?

Widze, ze dzis wszystkie mialy ciakawe noce z okazji Dnia Kobiet!

Ollena - może tego słowa lekarka akurat nie użyła, ale uświadomiła mnie, że 5,5mies. Kacper ma motorykę na poziomie 3,5-4mies. dziecka... No to się zestresowałam :-) ale od tego czasu zrobiliśmy giga skok :-D

Nie, Andzike! Huggies zamyka fabryki w Europie, zostawiajac chyba tylko we Wloszech produkcje. W Anglii mielismy o rzut beretem fabryke w Barton, w Pl byla w Kluczach. Obie sa zamkniete. Ja Huggiesa lubie bo jest dobrej jakosci i w miare niedrogi, zwlaszcza ze tu czesto byly promocje "pol ceny" albo "kup jedna wez druga", ale Asda juz zupelnie wycofala Huggiesa z obrotu i inne sklepy tez go wyprzedaja. Koniec. Ta aukcja to chyba ostatni zakup Huggiesa jaki nam sie udal.

Uuuu, to faktycznie szkoda. Hugghiesy są w porządku, my co prawda lecimy głownie na Pampersach, bo na nie częsciej spotykam promocje i poza tym są w Rossmanie, a Hugghiesów niet. A w Rossmanie zbieramy rabaty na kartę Rossnę - ostatnio zrobili jakąś ankietę, którą wypełniłam i w zamian dostałam 10% rabatu na wszystko :) Nie jest to jakaś powalająca kwota, ale +5% które mam już na karcie dało 15% na pieluchy, chusteczki, kaszki i inne rzeczy dla Kacpra :) a przy większych zakupach różnicę w portfelu widać :tak:
Na Hugghiesy zaczaiłam się na bazarku dogomaniackim - paczka 68szt. ma póki co ceną 14zł ;)

Powiem krótka qrfa jego nieuczesana.... o 6.45 przyszedł facio od landlorda i zapowiedział na 9.00 hydraulika. Oczywiścienas pobudził, nieprzytomna pokiwałam głową ale już było po spaniu. Jest 9.20 a hydraulika nie ma! Nie dość że pobudka, nie dość że zimna woda to jeszcze debila nie ma pomimo stosownej zapowiedzi. Szlag mnie trafi na miejscu za chwilę.
Co do spiralki to przecież każda z nas ma inny próg bólu. To że ja cierpiałam nie oznacza że Was musi boleć. Niestety bez próby nie ma szans na przekonanie się czy boli zakładanie czy nie. Wyjmowanie na pewno nie boli :))) Te chwile cierpienia warte są 10 lat spokoju i seksiku kiedy tylko najdzie ochota :-D
Andzike ucałuj małego Marsjanina w podziękowaniu za kwiatuszki od ciotek z BB:-D
Kłaczek przestawiłam się na pampki z lidla. Są dośc tanie i jakościowo może żaden cud, ale wytrzymują nockę a Wanda nie jest na nie uczulona, tescowe załatwiły jej pupę i dopiero po 2 miesiącach zaczyna znikać odprarzenie i wysypka.

Andzike, u nas akurat czesciej fajne promocje byly na Huggiesa. Tzn. jak byla promocja na Pampera i na Huggiesa, to Huggies byl tanszy. Jakosc jest porownywalna, moze Pampers jeszcze miekszy, ale i na Huggiesa pod tym wzgledem nie narzekam, tak jak np. Little Angel jest dla mnie z powodu sztywnosci nieakceptowalny.

reklama
Klaczku a u Was nie ma promocji na Pampersy? U nas sa zawsze i nie ma sensu kupowac Huggies skoro pampers tanszy.
Np teraz 15 eu za 78 sztuk bodajze, kupilismy 3 paki.

Huggies kupowalam w PL w Biedronce ale one sa o wiele twardsze i sztywniejsze.

Co do samopoczucia to przytulam, obys szybko doszla do siebie!

Aniu z tabsami tez mozna kiedy sie chce i jak chce ;-) ale mi sie wcale nie chce, seks moze dla mnie nie istniec.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry