reklama

Ciąża po 40

Ollena, sa, ale jak sa promocje, to Huggies tanszy, a znow nie tak sztywny jak np. little angel z Asdy. W sumie uznalam, ze kupuje to, co tanie, ale nie syf typu Wilkinson, gdzie pieluszki tanie jak barszcz, ale cale foliowe i z lepcem zamiast rzepka.

reklama
kłaczek - to zakup porządny :-D na jakiś czas starczy :-)

Qrcze, Qlaira to były jedyne proszki, które nie dawały żadnych skutków ubocznych ... no poza tym, że nie uniemożliwiły zajścia w ciążę :-D ale za ten "skutek uboczny" to ja jestem bardzo wdzięczna :-D tylko, że póki co tych proszków brać nie zamierzam ;-)

Heja!
mam 5 minut :)
Andzike..no takie życzenia to ja mogę przyjmować :-D słodki Kacper

ja dostałam na dzien kobiet ( i Kasia też ) od starego ciastka z Biedronki, takie z orzechami i czekoladą:szok::szok::-D:-D:-D, Patrycja dostała owsiane:szok::szok::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D...Mars...kuźwa Mars:-D

Ollena to może od tabletek Ci sie nie chce, może trzeba zmienić.

Andzike ile Ci dali tego mandatu??:-)

Majuska - nie wiem, muszę zadzwonić, ukorzyć się i dopiero wtedy mi przywalą mandat+ punkty ...
Ostatni raz dostałam mandat za parkowanie ponad rok temu, olałam go :zawstydzona/y:, a po trzech miesiącach do drzwi mamy, gdzie jestem zameldowana zapukali Panowie w mundurach :-D to co było dobre, to fakt, że przez te 3 mies. urósł mi ciążowy brzuch i jak poszłam uprawiać czynny żal w Straży Miejskiej to skończyło się na 50zł mandatu i bez punktów ;-)

Cześć Kobitki !

Wszystkiego najlepszego dla Was :)

I podziękowania dla Gentelmena Andzikowego :)

Dzisiaj miałam nastawiony budzik na 6 bo na 9 jechałam na szkolenie. Budzik okazał się niepotrzebny - Jula go zastąpiła :)

W każdym razie jestem juz wyszkolona. Tankowałam na Okatnie i załapałam się na różę. Rozdawali kobitkom. Kwiatka więc już mam. Teraz czekam na kwiatki od męża :) Podobno wieczorem kino niespodzianka :)

Duszę żeberka. Jak się mężulo sprawdzi to dostanie na obiadek :)

PS
Mars się zapytał całując w policzek czy wole kwiatki czy kino. No cóż za pytanie. Odpowiedz jasna :i to i to

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry