reklama

Ciąża po 40

Ollena ja sie nie waże :-D mam taką sukienkę wzorzec :-D jak wyglądam w niej zbyt sexi to znaczy że nabrałam kg :-D i czas zacząć się ruszać i odstawić słodycze wszelakie oraz biały chlebek i ziemniaczki na szczęście bez bólu.
Ollena restrykcyjne diety są do de, potem jest tylko jojo - lepiej mało, często ... i nie jedz słodzikó bo to syf i chemia sama. Soki warzywne, warzywka, mięsko chude, razowe makarony i pieczywo i już.

reklama
misia wszystkie diety sa da de! jojo i tak mam cale zycie czy dieta restrykcyjna czy nie ;)
Ostatnio bylam na zdrowej diecie, zdrowe tluszcze, bialko i wegle i cwiczylam. Nie chudlam nic.
Stwierdzilam, ze bede na takiej diecie jak w Liceum :P jablka, platki, bez ziemniorow, chleba i wtedy kolacji nie jadlam ale teraz jakis serek wiejski czy jajko zezre.

ja sie czuje jakas szeroka w barach ostatnio. talia mi sie zmiejszyla przez cwiczenia ale cala reszta jest za duza do mojego wzrostu.

Sukienka i wyglad zbyt sexi... boskie :-))))) ja musze sukienke na wesele lipcowe kupic i tz bym chciala wygladac mniej sexi;)

no jest za obcisła :-D nie lubie zbyt obcisłej odzieży, nie rozumiem wbijaja się w za małe ciuchy a niestety większość kobiet tak ma. Moja znajoma ma swój obraz w rozmiarze 38 i w takie ciuchy sie wbija mimo że teraz ma jakieś 42 :-D czasem się boję stać blisko niej bo obawaim sie że jak się napnie to mi guziczkami oczy powybija :baffled:

Ja zrozumialam, ze za obcisla ale fajnie sformulowane... zbyt sexi :-))
Ja ostatnio stwierdzilam, ze druga ciaza naprawde zmienila moje cialo, niby waga byla ta sama (byla!) a jednak cialo nie to, brzuch to juz nigdy nie wroci do dawnej postaci:(
Gdybym tak mogla urosnac z 5cm..

Moje dzeicię śpi od paru dni jak noworodek pobawi się pomarudzi i pada tak po 4 razy w ciągu dnia ma obiadowstręt je może łyżkę może dweie tego co ja własnymi pluje ciesząc się ,że suki wyżerają .Je serki ,kaszki,bananki itp byle w słodkim smaku,Ja wciąż wagowo niestety nie tak jak bym chciała po prostu mam teraz chyba już taki rozmiar i wygląd "kobiecy" zakupię dziecku fotelik i kask i latem trochę porowerujemy tylko czy sa tak małe kaski????

Azula a Mia spi po 30 min dziennie. Je wszystko co popadnie. Dzis flache rano, banana,zupe,flache i zaraz po niej fure ziemniakow z miesem, deserek i flacha na noc bedzie.
Niech je, zdrowieje i nabiera sil.

Mama sprawdzila ile kuzynka przywiozla ubran na lato dla Mii... kiecka, kiecka, kiecka, spodenki i znowu kieca...caly wor. Paka leci z USA.
Ja mam odrobine.
Dokupie wiec tylko ze 2 body z dlugim lub bluzki, legginsy i mozemy leciec.

Aha, mam w mieszaniu ciagle rozdupce... wszelakich rzeczy. Chcialam to mam. Klocki zbieralam dzis 10 razy, mazaki tez, zabawek jest full a teraz widze reka siegajaca na lawe, wziela mokre chusteczki i widze, ze rozwala po salonie. No chcialam to mam!

misia jeszcze pytanie... jak czesto wkladasz ta sukienke zeby sie sprawdzic? ;-)) czy to sukienka na codzien?

Ostatnia edycja:
Kłaczku będę zatem szukała kasku:-).Ollena no flachy to spija też namiętnie ale jakoś obiadowo jest na NIE.My też mamy bałaganiarstwo ja układam gąsienica-córuś rozwala:blink:

niestety nie :-D mała czarna w której obskakuje imprezy :-D no i gubi mnie miłość do dzianin.
Ale damy radę - zacznie się wiosna - więcej ruchu i warzywek. Słodyczy nie jada,owoców mało no i wróciłam do 5 posiłków - to działa.

reklama
Hop hop!
Wiecie co ? Miałam zamiar zajrzeć tu wczoraj wieczorkiem, ale ...padłam, ledwie uśpiłam dziecko. Normalnie zasnęłam na amen. Dziś też bym spała cały dzień. to przez tą cholerną pogodę. Ja już mam dość tej zimy!!!! Dziesięć tysięcy razy dziennie założyć rękawiczki, zdjąć rękawiczki, kurtka, buty, szalik, wszystko to się plącze, bez przerwy z tym walczę bo albo za zimno, albo za gorąco.
Andzike - brrr. Mi Maks raz spadł z naszego materaca, a właściwie spełzł, ale uderzył łbem o podłogę i płakał - nic się nie stało, ale ja przez wiele dni nie mogłam się otrząsnąć, wracało to do mnie w kółko. Paskudne uczucie. W każdym razie Kacperek dał Ci jasno do zrozumienia - koniec z poczuciem, że masz małego leniuszka, który będzie grzecznie siedział. Rozejrzyj się może za jakimiś alternatywnymi pasami, można chyba kupić takie luzem, albo chociażby kawałek parcianej taśmy w pasmanterii. Przed Wami najgorszy okres - bo Kacperek będzie teraz próbował różnych rzeczy . Za jakiś czas będzie lepiej, bo już mu się wyrobi jakieś poczucie równowagi i pewna ostrożność ( Maks już wie, że nie wstaje się pod ławą, i ogląda się czy jest asekurowany zanim puści to czego się trzyma) ale te początki mobilności to straszny moment:no::szok:...
Majuska - rocznica dotyczyła ślubu cywilnego/państwowego. Ten drugi to przecież był już z Maksem na wierzchu. A jeśli o jakiś zlot chodzi - tak, tak, jestem za!!!!
Misia, Ollena - że też Wam się chce z tymi dietami... Podziwiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry