Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Kawa!!

potem padł i przebudził się na moment ok.2 a potem spał do rana :-)
karmię Kacpra na takim bujaczku, bo jeszcze nie siedzi na tyle, żeby posadzić go na zwykłym krzesełku. Z pasów już dawno wyrósł, coraz częściej się w tym bujaczku kręci, siada, więc nie ma mowy, żeby spuścić go z oczu. Wczoraj spuściłam...
na 5sek (wiem, wiem, każdy tak mówi, jak coś się stanie - "spuściłam go z oczu tylko na 5sek
)m sięgalam po chusteczki, żeby wytrzeć pysia po kaszce... i Kacper pochylił się, poleciał do przodu i wylądował na podłodze. Spadł z jakiś 15cm, ale huknął porządnie
Rozryczał się okrutnie, od razu go wziełam na ręce, przytuliłam, ukochałam, po chwili się uspokoił i znów był uśmiechnięty, a mi się ręce trzęsły przez godzinę
cały czas jak zamykam oczy to widzę jak leży na podłodze i płacze. Wiem, że jeszcze nie raz w coś przywali, ale serce mi stanęło :-(
), żeby rzucić staniki i zejść na psy 

Oo, taak... U nas tez snieg polatuje i pizgawica taka ze mozg chce przez uszy wywiac.Dzisas, -3st. i pada śnieg... Marzec, qrfa...![]()