reklama

Ciąża po 40

Oj, Karol spadal z lozka - mnie ze 2 razy fiknal, Rajmundowi tez. Niestety to jest normalne. Lecial na miekka wykladzine, wiec krzywdy sobie nie zrobil, ale strachu sie najadl. Trudno.

reklama
Majuska a jak tam w ogole Twoj syn najstarszy? poradzil sobie z problemami? Przepis nie wiem kiedy powtarzaja, sprawdz na WP.

Andzike ja Ci zazdroszcze tego, ze mozesz jesc wszystko i zawsze. A co do wagi to mysle, ze po porodzie tak mozesz miec, bo ja po Patryku tez jadlam wszystko i chudlam. A to, ze sie z tym zle czujesz to wyobraz sobie jak czuja sie kobiety ktore maja wielka nadwage;)o do bujaczka i pasow... ja nie wkladam Mii do bujaczka juz jakies 4 miesiace, ona w tym nie chciala usiedziec wiec nie bylo sensu. karmie ja w wozku bo z krzeselka zjezdza.

Zoyka Mia tez od dawna nie chce sloiczkow, jedynie moje zupki ale teraz bojkotuje i woli drugie dania.

Mia ma katar juz 3 tygodnie. Nie katarek tylko ciagle jejacy sie katar, raz gesty, raz rzadszy. Kaszel tez :(

Ostatnia edycja:
Ollena - Kacper jest sadzany na bujaczku tylko do karmienia, nie siedzi na razie sam na tyle stabilnie, żeby go sadzać na krzesełku, a wózka nie trzymam w domu, bo mi się nie mieści :-D
Niby pocieszające jest to, że większość dzieci ma przygodę z upadkiem, ale nadal nie mogę o tym myśleć:no:
Azula - chyba wcześniej pisałaś, że Amelka obiadkowa zupełnie nie jest - Kacper to samo, kombinujemy jak możemy, a on nie chce nic co nie jest kaszką albo deserkiem. Kupiłam na próbę takie jogurciki Nestle od 6mies (12 zl za 4 małe kubeczki:wściekła/y:), szału nie ma, ale powoli wciąga:tak:
Zoyka - gratuluję wspólnych posiłków :tak:Nie mogę się już doczekać aż Kacper zacznie jeść z nami :-)

Ostatnia edycja:
No co chcecie od pogody.. w marcu jak w garncu, może za tydzien będzie ze 20 stopni :)

Co do psiaków, wplątłam się w to i nie umiem wyplątać:-D...dziś dwa pojechały, a już chyba nam coś nowego, w dodatku po wypadku dowieźli:no:

Ollena mój pierworodny długów nadal nie pospłacał, ja sie na niego nadal "gniewam", siedzi w IRL, ale jedyny plus taki, że ma jakąś dość mądrą laskę, która go trochę do pionu stawia, może jeszcze cos z niego będzie...

Kłaczku wiem, że tak powinnam , ostro z baranem, ale mam chyba za słaby charakter....mój błąd. A gnojek na tym bazował..

Majuska no coz, dlugi splaci jak go ktos przycisnie. Moj brat tez narobil dlugow, a raczej ukradl, teraz splaca. tzn teraz nie pracuje i nie splaca a tel od tamtych ludzi nie odbiera. Ja czekam az sie zrobi wielkie bum w jego zyciu ale dopoki z rodzicami mieszka to sie nic nie zrobi.

Zjadlam dietetyczny obiad, Mia wyjadala makaron razowy z kalafiorem, brokulem i miesem z kurczaka, 15min wczesniej flache pochlonela.

Sinecod przyszedl, trzeba tylko odebrac z poczty.

Aniu a gdzie Ty???

Ja sadze, ze to moj ostatni cykl z tabletkami anty. Pojde po ta Mirene w koncu, boje sie tylko takiego samego libido albo... ciazy;)
Podobno nie ma @ przy Mirenie i kobietki co miesiac robia testy, troche mnie to przeraza.

reklama
Ollena, a może przez jakiś czas gumki? Wiem, że to dość słabe rozwiązanie, ale może odstawienie hormonów na jakiś czas pozwoli się ogarnąć Twojemu organizmowi i libido?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry