reklama

Ciąża po 40

reklama
witajcie

U nas zima wróciła.... a juz było tak fajnie.

Ollena - niektóre kobiety przy tabletkach anty tez nie maja okresu. Ja się wybiorę w tej sprawie do GP jak moja córcia przyleci (bedzie moim tłumaczem). Musze sobie pospisywać wszystkie pytania do lekarza. Przy okazji poproszę o coś na moje zatoki.

A jadnak:-):szok::-D:tak:Zęby.Gąsienica-córuś rano mnie dziabnęła i poczułam dziwne coś bo zgniot był kleszczowy i z góry i dołu więc wyszły 2 górne jedynki tzn koniuszki i przez to to spanie po kilka razy ,mędzenie,niechęć jedzeniowa i wielokup:eek:Jeszcze parę dni i chyba wyjdą.Karolek fajny ma ten jeździk :-DO przy cerazette wcale @ nie miałam i bym przy nich została gdyby nie cena:-(Andzike misia też na jedzeniowa stronę Kuby narzekała i co i wyrósł po prostu różnie z dziećmi bywa sa nawet tzw monotematyczne i upra się tylko na jakieś żarełko i nie prztłumaczysz trudno musimy różne sprawy przeżyć i przetrawić.Majuska limitowany net jest do DE:tak:Co z Anią,Asią,Marzenką,Malfi???Ja pomyłam okna ,a tak:tak::eek::crazy: mimo deszczu bo mam nisko dach i mi okna dość zasłania ,a poza tym ma być znów ładnie to sobie pójdę do ogródka ,a nie w domu będe sprzątać OOO:-D:-D:-D

Anka ma delikatnie mowiac zakret paly. Wejdzie to pewnie opowie, ale takich jaj to nawet ja bym nie przewidziala. W kazdym badz razie miala mieszkac w Keadby od weekendu, ale okazuje sie ze nie da rady. Mojego wqrwa nie bede opisywac.

Azula, jezdzik Karola to cale 4 funty wydane. Az sie upewnialismy czy nas sluch nie oszukuje bo jakos niewiarygodnie zabrzmialo, zwlaszcza ze to to jak najbardziej dziala, bateria sie laduje... Mam spory ubaw jak sie chlopak tym bawi, sprawdza jak jezdzi, jakie odglosy wydaje itd. On faktycznie ma cos w genach. Nikt mu nie pokazal jak sie na to wsiada, ale wiedzial. Nie pokazywalismy mu jak sie siedzi, jak trzymac kierownice - sam doszedl.

U nas ostatnia "czworka" juz jest tuz tuz, czuc kanciasta korone zeba pod sama skorka dziasla.

Tych super zabawek za te super ceny to Ci Kłaczku zazdraszczam na allu sprzedają właśnie z UK ale chyba jednak drożej niż te 4 funty:eek:Anka to nie wiadomo czy napisze ostatnio nie napisała .Mam nadzieję ,że jednak w miarę się wszystko jej ułoży:tak:

klaczku fajny jezdzik, fajny Karol. Ty jezdziki za 4funty a my wszystko za ok.30-40 eu. Szał pał.
Ale ze co z Anka? znowu problem z chata, ktos ich zrobil w bambuko znow?

katrina ja myslalam, ze Ty angielski super:) chcesz anty czy spirale tez?

Na Alle sprzedaja czesto zabawki kupione za grosze na car bootach. Sama znam babke, ktora kupuje tu "fiszerszajsy" i opyla je w Pl za posrednictwem rodziny. Z ogromnym zyskiem. Jadac do Pl samochodem laduje sie angielska uzywke ile wlezie, w Pl ktos to opyla na Alle i kaska leci.

Ollena - Sie dogadam i tyle. Я говорю на русском i sehr wenig in deutscher Sprache (na siłę próbowano nas germanizować), angielski..... nie bardzo. Za to moja najstarsza córka kontakt z angielskim miała juz w przedszkolu, a potem juz chyba od 2 czy 3 klasy szkoły podstawowej. Ale jak tu przyleciała to okazało się, że zna chyba jakiś inny angielski, bo nie rozumiała co do niej mówią... no cóż donegalski akcent jest The Best.

reklama
hejka,

naszło mnei na naleśniki. I Julka zjadła swojego pierwszego naleśnika. Właściwie zjadła pól z serkiem i truskawkami.

kłaczku
- Wow - jestem pod wrażeniem Karola. Bystrzacha z niego ! :)

Pewnie zostanę zlinczowana,a le to co przytrafia się Ani w UK nie mieści mi się we łbie. Dla mnie to dziwne, zwłaszcza (tak jak i zauważyła Azula) Ania nie opowiedziała co się naprawdę wtedy stało. A teraz znowu cos... Niesamowite po prostu.,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry